skip to Main Content
Maker Faire Barcelona

Citilab participa en la Maker Faire Barcelona

Aquest dissabte 16 i diumenge 17 de juny se celebra la Maker Faire Barcelona, la fira pensada per a les persones inventores, creadores, innovadores i fabricants d’objectes tecnològics o artesanals amb el suport d’eines digitals. La trobada tindrà lloc al CaixaFòrum i al Pavelló Italià de la Fira de Barcelona de Montjuïc.

Al llarg del dissabte, Citilab participarà oferint diversos tallers i xerrades per compartir coneixements, experiències i inspiració amb la resta d’ideadors talentosos, ambiciosos i entusiastes de la fira.

La primera participació del Citilab serà dissabte 16 de juny a les 12.40h al Pavelló Italià de la Fira de Barcelona i consistirà en una conferència de Laia Sánchez, responsable del Col·laboratori, Projectes Europeus i el Social Media Lab del Citilab, en la qual s’explicarà la tasca dels Clubs i es posarà en valor els diversos invents creats pels Nous Artesans, el Club de Makers i Edutec.

A continuació, a les 15.30h, Víctor Casado, formador de robòtica educativa i aplicacions mòbils, impartirà un taller amb el DiBot, el robot pintor programat amb Snap4Arduino que sorgeix del projecte Edutec del Citilab, el programa que apropa la robòtica educativa.

Un cop avançada la tarda, a les 17.10, Daniel Martínez, tècnic en pedagogia d’innovació, oferirà una segona xerrada sobre la Internet de les Coses (IOT) i donarà a conèixer la xarxa LORA que connecta tota la ciutat de Cornellà. Fent click aquí podeu consultar el programa de la jornada completa.

La Maker Faire Barcelona és organitzada per Sonar+D, Fab Lab Barcelona i Soko Tech amb el suport de la revista Make, l’Ajuntament de Barcelona, IN(3D)ustry i l’Obra Social La Caixa.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar