skip to Main Content
Robot Pintor Tecnoestiu 2017

Un robot artista en la nova edició del Tecnoestiu

El Tecnoestiu torna al Citilab a partir del 26 de juny fins el 26 de juliol per oferir un dia d’estiu replet d’activitats tecnològiques dirigides als esplais, casals d’estiu, famílies o grups que vulguin divertir-se i aprendre amb la tecnologia. Només cal escollir un matí i tenir moltes ganes d’aprendre i divertir-se!

La novetat d’enguany és que els participants del Tecnoestiu s’implicaran en la construcció d’un robot pintor que serà programat amb Snap4Arduino i després s’utilitzarà per dibuixar i pintar. D’aquesta manera, des de la robòtica i la programació s’explorarà també la creativitat i l’art, combinant l’aprenentatge amb l’oci i la imaginació.

Novament també es podrà aprendre i gaudir amb l’Inventa TV, l’activitat audiovisual als platós del Citilab en la qual tots els participants podran gaudir de les càmeres, els focus, els micròfons i el croma per enregistrar la seva experiència i entendre el funcionament del món de la realització de la televisió des de dins.

L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, dels 6 als 9 hauran d’estar ajudats per algú amb més de 12 anys. El preu per persona és de 6 euros. Els esplais, casals o familíes interessades en gaudir d’un estiu tecnològic poden inscriure’s escrivint un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu o trucant al 93 551 06 60.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar