skip to Main Content
Formulari de contacte

Atenció! Si voleu visitar el Citilab, empleneu el FORMULARI DE VISITES!

Si esteu interessats en les formacions del Citilab, empleneu el FORMULARI D’INTERÈS!

Contacte

En compliment del Reglament General de Protecció de Datos (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, aprovat el 27 d’abril de 2016, de l’LOPD 3/2018, de 5 de desembre, de garantia dels drets digitals, la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic, i la Llei 9/2014, de 9 de maig, General de Telecomunicacions, l’informem que les seves dades seran tractades amb la finalitat de realitzar la gestió oferta per FUNDACIO PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT.  

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació i portabilitat de les seves dades davant FUNDACIO PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT. Si vostè no desitja rebre la nostra informació, posi’s en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a la següent adreça: avislegal@citilab.eu

Sending
Informació de contacte
Horari:

De dilluns a divendres de 8 a 20h. Horari ampliat com a aula d’estudi.

Telèfon:

+34 93 551 06 60

Fax:

+34 93 551 06 78

Adreça:

Pl. Can Suris s/n
08940 Cornellà de Llobregat

Com arribar

Ferrocarrils de la Generalitat

Parada “Cornellà Riera” amb les líneas L8 Barcelona Moli Nou, S33 Barcelona – Can Ros, S8 Barcelona – Martorell-E., S4 Barcelona-Olesa de M. i caminant 15 minuts.

Autobusos

L52 parada “Parc de la infanta”, 95 parada “Fontsanta Fatjó” i N13. Les parades estan situades pràcticament a la mateixa plaça de Can Suris.

Des de l’aeroport, L77 parada Major – Av. de Barcelona, deixa a uns 5 minuts a peu del Citilab.

Metro

Línia blava (L5) parada “Cornellà Centre” i caminant 10 minuts o agafant autobús o el tramvia fins a la parada “Fontsanta Fatjó”, que queda just al davant del Citilab.

Renfe

Estació Renfe, parada “Cornellà Centre” i caminant 10 minuts o agafant autobús o el tramvia fins a la parada “Fontsanta Fatjó”, que queda just al davant del Citilab.

Trambaix

Parada “Fontsanta Fatjó”, a la mateixa porta del Citilab.

Xarxa Viària

Molt a prop de la NII, enllaçant amb la C-245 Ctra de Sant Boi per l’entrada de Cornellà.

Back To Top
Cercar