skip to Main Content

Citilab col·labora un curs més amb els instituts de Cornellà per impulsar projectes pre-emprenedors de Formació Professional amb impacte local

L’objectiu d’aquesta aliança és impulsar de manera contínua la generació de coneixement ciutadà, jove i professionalitzador

Estudiants dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Administració i Finances i d’Assistència a la Direcció de l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà de Llobregat han encetat la concepció i el disseny de nous projectes pre-emprenedors i innovadors amb impacte local després d’una primera trobada al Citilab.

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat contribueix un curs més la generació de nou coneixement jove, no només cedint espais de trobada, treball i formació, sinó que enguany també ha ofert un seguit de propostes de reptes de ciutat que han servit per inspirar, sensibilitzar i fer reflexionar les noies i els nois durant la fase de concepció dels projectes.

Idees emprenedores amb impacte local

La comunicació a través d’hologrames a la ciutat de Cornellà de Llobregat (un projecte que pretén crear imatges 3D utilitzant fonts de llum per oferir missatges a favor del civisme al costat de contenidors o per acompanyar la visita d’edifics d’interès cultural), la creació d’aigua amb gustos diferents amb la finalitat de millorar els hàbits alimentaris dels joves de la ciutat i, finalment, el desenvolupament del Museu Virtual del Tintín, coincidint amb el sisè aniversari de l’arribada dels còmics de Tintín a Catalunya, són els tres projectes que duran a terme els i les estudiants de l’Institut Esteve Terradas i Illa.

La comunicació i les tecnologies emergents seran les protagonistes d’aquests projectes que procuren tractar reptes de ciutat i tenir una funció de sensibilització i de contribució a Cornellà de Llobregat: vetllant pel civisme, fomentant la cultura, impulsant la lectura i millorant els hàbits alimentaris dels joves.

Així com el projecte acadèmic pre-emprenedor Fomentem Cornellà va néixer i créixer l’any passat al Citilab, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat impulsarà aquest curs el desenvolupament d’aquestes noves idees emprenedores que permeten que l’alumnat es capaciti per al ser futur professional de manera pràctica i realista. 

En el marc del ThinkLab, s’impulsa i es posa en valor la generació de nou coneixement ciutadà jove i, en concret, a través de la col·laboració amb la Formació Professional, es busca arrelar la professionalització i les competències emprenedores de l’alumnat amb impacte ciutadà.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar