skip to Main Content

Citilab acull la presentació del projecte acadèmic ‘Potenciem Cornellà’, impulsat per alumnat de Formació Professional

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat recolza la generació de coneixement professionalitzador

Coneixement pre-emprenedor de qualitat

Citilab ha recolzat el projecte acadèmic ‘Potenciem Cornellà’ oferint espais de trobada i d’intercanvi de coneixement entre el centre educatiu i altres organitzacions que han aportat la seva expertesa en el projecte.

En el marc del projecte Recerca i Innovació Educativa de Ciutat (RIEC), el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat fomenta la generació de coneixement nou, original i de qualitat desenvolupat per joves estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius de la ciutat. El projecte ‘Potenciem Cornellà’ és un exemple de coneixement professionalitzador, innovador i pre-emprenedor que dona sentit a la tasca del Citilab.

Un projecte professionalitzador que empodera l’alumnat a través del treball col·laboratiu, transversal i multidisciplinar 

El projecte acadèmic ‘Potenciem Cornellà’ ha unit estudiants de diversos cicles formatius de l’Institut Esteve Terradas i Illa que han treballat col·laborativament per fer una proposta de moneda digital. 

A banda de la col·laboració entre estudiants de diverses disciplines del mateix centre cornellanenc, la iniciativa de l’Institut Esteve Terradas i Illa destaca perquè també ha treballat en xarxa amb altres centres educatius (IFP Antoni Algueró i l’Institut Provençana) i amb altres entitats (com l’Observatori de la Moneda Complementària).

La unitat d’innovació de la Subdirecció General de programes i projectes de la Formació Professional (ImpulsFP) ha destacat la metodologia del projecte després de la presentació feta per l’alumnat, assegurant que el més important és l’aprenentatge obtingut per l’alumnat al llarg del procés. En aquesta línia, s’ha afirmat que “l’institut és el millor laboratori on aprendre, on aplicar idees disruptives i cometre errors”.


Citilab compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar