skip to Main Content
Logotip projecte ThinkLab 2018
Logotip projecte ThinkLab 2018
Mostra Treballs de Recerca Cornellà 2019
Mostra Treballs de Recerca Cornellà 2019

Descripció

El ThinkLab és un programa que contribueix a la identificació, generació, mobilitat i divulgació del coneixement de la ciutadania i/o per a la ciutadania a través dels mitjans digitals disponibles.

A més, promou la reflexió, el debat, la divulgació i l’orientació que permet generar informació i coneixement obert en els àmbits de tendència social i tecnològica.

El programa també procura caminar cap a la creació d’una intel·ligència col·laborativa i oberta a la ciutadania sobre la base del seu coneixement.

Objectius

Els objectius principals del projecte ThinkLab són:

  • Generar, difondre i posar en valor el coneixement de la ciutadania i/o per a la ciutadania.
  • Promoure la reflexió, el debat, la divulgació i l’orientació entre les comunitats de manera inclusiva: teixit associatiu, població activa i sèniors.
  • Centrar el focus en el coneixement i la informació dels àmbits de tendència social i tecnològica.

Mapa de Coneixement Ciutadà

El Mapa de Coneixement Ciutadà és l’eina que fa visible tot el coneixement i potencial de Cornellà que s’ha identificat i destil·lat gràcies al ThinkLab Process. Fa possible la connexió i la difusió del coneixement i els agents del territori.

A través d’aquest procés, Citilab reconeix el coneixement que hi ha a la ciutat i el recull a través de la realització de breus entrevistes i l’enregistrament de vídeo-currículums que permeten teixir una xarxa de contactes.

El Mapa de Coneixement Ciutadà és la representació gràfica d’aquesta comunitat i té l’objectiu de posar en valor el coneixement mobilitzat i potenciar la interacció i la col·laboració entre la ciutadania.

Mapa de Coneixement Ciutadà de Cornellà - ThinkLab 2018

Resultats

Participants

El ThinkLab és un projecte obert a tota la ciutadania de Cornellà del Llobregat, de la comarca del Baix Llobregat i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Amb la col·laboració de

Ajuntament de Cornellà
AMB - Àrea Metropolitana de Barcelona
Back To Top
Cercar