Logotip Projecte ThinkLab 2018
Logotip Projecte ThinkLab 2018
Mostra Treballs De Recerca Cornellà 2019
Mostra Treballs De Recerca Cornellà 2019

Descripció

El ThinkLab és un programa que contribueix a la identificació, generació, mobilitat i divulgació del coneixement de la ciutadania i/o per a la ciutadania a través dels mitjans digitals disponibles.

A més, promou la reflexió, el debat, la divulgació i l’orientació que permet generar informació i coneixement obert en els àmbits de tendència social i tecnològica.

El programa també procura caminar cap a la creació d’una intel·ligència col·laborativa i oberta a la ciutadania sobre la base del seu coneixement.

Objectius

Els objectius principals del projecte ThinkLab són:

  • Generar, difondre i posar en valor el coneixement de la ciutadania i/o per a la ciutadania.
  • Promoure la reflexió, el debat, la divulgació i l’orientació entre les comunitats de manera inclusiva: teixit associatiu, població activa i sèniors.
  • Centrar el focus en el coneixement i la informació dels àmbits de tendència social i tecnològica.

Mapa de Coneixement Ciutadà

El Mapa de Coneixement Ciutadà és l’eina que fa visible tot el coneixement i potencial de Cornellà que s’ha identificat i destil·lat gràcies al ThinkLab Process. Fa possible la connexió i la difusió del coneixement i els agents del territori.

A través d’aquest procés, Citilab reconeix el coneixement que hi ha a la ciutat i el recull a través de la realització de breus entrevistes i l’enregistrament de vídeo-currículums que permeten teixir una xarxa de contactes.

El Mapa de Coneixement Ciutadà és la representació gràfica d’aquesta comunitat i té l’objectiu de posar en valor el coneixement mobilitzat i potenciar la interacció i la col·laboració entre la ciutadania.

Mapa de Coneixement Ciutadà de Cornellà - ThinkLab 2018

Resultats

Participants

El ThinkLab és un projecte obert a tota la ciutadania de Cornellà del Llobregat, de la comarca del Baix Llobregat i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Amb la col·laboració de

Ajuntament De Cornellà
AMB - Àrea Metropolitana De Barcelona
Cercar