skip to Main Content

Citilab comparteix expertesa sobre treball en xarxa i articulació d’ecosistemes d’innovació en el V aniversari del Laboratorio de Aragón Gobierno Abierto

El laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat participa al FestiLAAAB: ‘Conversar, celebrar, experimentar’ 

El laboratori ciutadà d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat ha assistit al cinquè aniversari del LAAAB, el Laboratorio de Aragón Gobierno Abierto, una estructura que <<redefineix la relació entre la ciutadania i les institucions, construint comunitats d’innovació que orienten la intel·ligència col·lectiva cap al disseny de millors polítiques públiques>>.

En el marc del FestiLAAAB, que és el nom que s’ha posat a aquesta celebració dels cinc anys del laboratori aragonès, Citilab ha participat en la taula rodona ‘Innovació pública i ciutadania més enllà de les fronteres’, aportant coneixement i expertesa sobre l’impuls de projectes de col·laboració cívica per a articular ecosistemes d’innovació ciutadana.

Repassant l’experiència de la iniciativa Frena La Curva, nascuda arrel de la irrupció de la crisi sanitària al març de 2020, des del Citilab també s’ha parlat sobre el Colaboratorio IC, un grup de treball obert i distribuït que uneix agents actius de l’ecosistema d’Innovació Ciutadana de l’àmbit estatal per alinear esforços, compartir coneixement i recursos, generar i connectar comunitats, desenvolupar infraestructures i projectes comuns, qualificar processos i avaluar resultats.

Podeu consultar tots els detalls sobre el Colaboratorio de Innovación Ciudadana accedint a la seva pàgina web.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar