skip to Main Content
Prova Pilot Salut Digital 2022 Amb UE Cornellà I CB. Cornellà

La prova pilot de prevenció de l’assetjament i el ciberassetjament a les entitats esportives de Cornellà continua aquesta nova temporada

La Unió Esportiva Cornellà i el Club Bàsquet Cornellà posen a disposició del seu planter l’eina b-resol en el marc del projecte Salut Digital del Citilab

La iniciativa de prevenció, detecció i intervenció enfront l’assetjament, el ciberassetjament i tota mena de conflictes i violències que afectin adolescents a l’entorn esportiu, impulsada pel Citilab el passat mes de maig, continua aquesta nova temporada comptant amb la participació de la Unió Esportiva Cornellà -i la seva fundació- i el Club Bàsquet Cornellà.

Totes dues entitats, compromeses amb la millora de la convivència i el benestar dels adolescents que formen part dels seus planters, participen al projecte Salut Digital i posen a disposició dels seus jugadors i les seves jugadores b-resol, una aplicació mòbil que serveix per a què noies i nois puguin comunicar situacions d’alerta de manera anònima i fer possible que les entitats actuïn abans que es generin conflictes importants. 

Ambdós clubs ja han anunciat la continuïtat de la col·laboració i la disponibilitat d’aquest recurs als equips i a les famílies en les reunions de presentació de la nova temporada, que s’han celebrat entre finals de setembre i principis d’octubre.

El projecte Salut Digital del Citilab

Salut Digital és un projecte impulsat des del Citilab que vol fomentar una reflexió constructiva sobre l’ús de les TRIC (les Tecnologies per a la Relació, la Informació i la Comunicació) i sobre els efectes de la interacció de les persones amb l’entorn digital en l’era de la hiperconnexió.

En aquest context de digitalització i hiperconnexió, Salut Digital treballa per prevenir el possible mal ús i/o l’abús de les eines i plataformes digitals i tecnològiques amb la finalitat de combatre situacions de risc i possibles afectacions en la salut social de la ciutadania.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar