skip to Main Content

Citilab participa en una nova sessió de treball del Colaboratorio IC i assisteix a la presentació del laboratori ciutadà de Las Naves de València

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat estarà present en la nova trobada del Colaboratorio IC -el grup de treball obert i distribuït que està format per diversos agents de l’ecosistema d’innovació ciutadana d’arreu del territori espanyol– que es desenvoluparà al llarg d’aquesta tercera setmana de novembre a Las Naves, el centre d’innovació social i urbana de la ciutat de València.

A més de seguir articulant col·laborativament l’ecosistema d’innovació ciutadana i avançant les tasques pactades amb la resta de components del grup de treball, Citilab també assistirà a la presentació del Ciuta·lab, el nou laboratori ciutadà nascut a Las Naves.

Avançant en l’articulació de l’ecosistema d’innovació ciutadana amb el grup motor del Colaboratorio IC

Després de l’última trobada al passat mes de juliol, en la qual es van fixar les línies de treball i els reptes col·laboratius que calia i cal afrontar per posar la innovació ciutadana a l’agenda pública i institucional, Citilab es retroba amb el grup motor del Colaboratorio IC (Colaborabora de Bilbao, Las Naves de València, Tabakalera Medialab de Donostia i Citilab de Cornellà de Llobregat) i altres agents col·laboradors d’aquesta iniciativa de reflexió col·lectiva nascuda durant el primer confinament del 2020.

En aquesta nova trobada, el Colaboratorio IC ha fixat tres fites importants que es treballaran en diverses sessions presencials: seguir articulant la comunitat, la seva composició i el seu funcionament; visibilitzar la iniciativa a través del llançament d’una nova web: acabar d’enllestir la crida per contribuir a l’articulació de l’ecosistema d’innovació ciutadana; i, finalment, decidir les infraestructures i les eines lliures que s’empraran per seguir impulsant la iniciativa així com parlar sobre la seva implementació.

Presentació de Ciuta·lab, el laboratori ciutadà de Las Naves de València

D’altra banda, Citilab assistirà en la presentació de Ciuta·lab, el laboratori ciutadà de Las Naves de València, un espai d’investigació i innovació que vol reunir persones diverses, amb experiències i sabers diferents, en el qual es pugui aprendre a participar, experimentar i coproduir solucions innovadores per afrontar els reptes de la ciutat.

Ciutalab Valencia

En l’acte, que comptarà amb la participació de diversos agents de l’ecosistema d’innovació estatal, Citilab presentarà el seu model i compartirà l’experiència del projecte de recerca i innovació educativa que impulsa des de Cornellà de Llobregat així com el Mapa de Coneixement de la ciutat.


Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar