skip to Main Content
Snap!Con23 (Snap Conference 2023 Logo)

No et perdis la Snap! Conference 2023: la trobada internacional d’informàtica i programació que se celebra a Cornellà de Llobregat

No t’ho pensis més! Inscriu-t’hi i reserva’t els dies 19, 20 i 21 de juliol: presencial o en línia

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat acull enguany la Snap! Conference 2023, que se celebrarà els propers dimecres 19, dijous 20 i divendres 21 de juliol. La Snap!Con és una jornada internacional que anualment reuneix educadores i educadors, investigadores i invstigadors, creadores i creadors, i, en definitiva, entusiastes del llenguatge de programació visual Snap! i del món de la programació i la informàtica en general.

En aquesta trobada, que està impulsada per la comunitat de Snap! (els seus creadors i desenvolupadors) i que es va celebrar per primera vegada l’any 2019 a Alemanya, persones d’arreu del món poden compartir idees, experiències i ginys que tenen a veure amb el món de la informàtica i la programació, des de projectes educatius fins a iniciatives artístiques i digitals. 

Entre totes les presentacions, la Snap!Con23 comptarà amb la participació i la intervenció de les persones expertes més destacades del món de Snap!.

Encara t’hi pots inscriure i gaudir de tot aquest coneixement ja sigui des de casa o assistint presencialment al Citilab

Totes les persones interessades poden inscriure’s a la Snap! Conference 2023 i assistir -presencialment o virtualment- a col·loquis, taules rodones, tallers pràctics, xerrades i fins i tot a l’escape room ‘Alonsza 23’.

Feu clic a l’enllaç, consulteu la informació que us interessi i llisqueu el ratolí fins arribar a la secció Sign up for Snap!Con 2023! També és important destacar que es disposen d’entrades patrocinades, sense cost per a les persones participants, que es poden demanar escrivint un correu electrònic a: conference@snap.berkeley.edu


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar