skip to Main Content
Snap! Conference 2019

Citilab participa en la primera edició de l’Snap! Conference a Alemanya

L’equip del Citilab és present a la primera edició de l’Snap! Conference, un esdeveniment que, des del 22 fins el 25 de setembre, reuneix investigadors, educadors, creadors i apassionats del món de la programació d’arreu del món a la Universitat de Heidelberg, a Alemanya. 

L’objectiu d’aquesta trobada és compartir debats, xerrades, presentacions i experiències sobre el món de la informàtica i la programació en general, centrant especial atenció al llenguatge de programació visual Snap!.

En aquesta primera trobada a Alemanya, Citilab ha presentat el projecte EduLab i totes les activitats dissenyades amb Snap! per a l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior de sis escoles de Cornellà. La consciència fonològica, les multiplicacions, la velocitat lectora i continguts curriculars diversos han sigut treballats amb Snap! en el marc d’EduLab.

Tot i que l’Snap! és un entorn de programació visual que està dissenyat per a ser utilitzat a secundària i en l’àmbit universitari pel fet d’oferir nous blocs i funcionalitats més complexes, Citilab ha fet un pas més enllà i s’ha atrevit a fer-lo servir amb alumnat de primària. D’acord amb la voluntat d’apropar la tecnologia i fomentar les vocacions científico-tècniques, des del lab de Cornellà s’han fet les adaptacions necessàries perquè l’alumnat pogués aprendre a interactuar amb l’entorn igual que ho podria fer, per exemple, amb el popular Scratch.

EduLab 2019 - Activitat amb Snap!
Activitat per treballar la consciència fonològica dissenyada amb Snap!

A més d’explicar les experiències del projecte EduLab en la ponència, també s’ha donat a conèixer el robot Fantàstic i l’Snap!Jr, una adaptació del programari dirigit a infants encara més petits.

Podeu anar seguint l’activitat de la jornada a les xarxes socials a través del hashtag #SnapCon19.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar