skip to Main Content
Festa De Final De Curs EduLab A Les Escoles 2023

Vine al Citilab i experimenta amb el robot Fantàstic i altres eines tecnològiques a la festa de final de curs del projecte EduLab a les escoles

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat convida a famílies i escoles de la ciutat a una jornada lúdica i oberta el proper 14 de juny

El proper dimecres 14 de juny, de 17 a 19 hores, Citilab convida a totes les escoles, famílies i ciutadania de Cornellà de Llobregat a gaudir de la festa de final del curs del projecte EduLab a les escoles.

Com a cloenda d’un altre curs escolar replet de programació i robòtica a les aules cornellanenques, el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat ofereix una jornada lúdica que posarà a disposició de tothom espais d’exposició i experimentació tecnològics.

La festa de cloenda del curs 2022/23 al Citilab: en què consistirà?

Al llarg de la tarda del dimecres 14 de juny, a la plaça Can Suris de Cornellà (just a l’exterior del Citilab), es desplegarà una zona d’exposició i experimentació perquè nenes i nens interactuïn amb diversos ginys tecnològics i entorns de programació. Aquestes eines són les mateixes que l’alumnat dels centres educatius que s’adhereixen al projecte EduLab a les escoles descobreix i posa en pràctica a l’aula al llarg del curs, tot desenvolupant el pensament crític i computacional.

A l’exterior del Citilab es desplegaran quatre taules temàtiques: 

  • Coneix la placa ED1 del Citilab i munta el robot Fantàstic, el robot més famós de Cornellà.
  • Introdueix-te a la programació visual per blocs amb tres entorns diferents: Scratch, ScratchJR i Snap!.
  • Experimenta a través de la cultura maker i la metodologia Tinkering: coneix les peces STEMFIE, el sistema d’interacció Makey-Makey i jocs per desenvolupar el pensament computacional desendollat.
  • Broda digitalment: aprèn a programar allò que vols que la màquina de cosir brodi sobre teixit.

Després de tanta experimentació tecnològica, s’oferirà un berenar i es lliurarà un obsequi a totes les persones assistents.

El projecte EduLab a les escoles: què és?

L’EduLab a les escoles és un projecte impulsat pel Citilab que té l’objectiu d’introduir l’ensenyament de la programació i la robòtica a les escoles de primària.

Sota aquesta finalitat, el laboratori ciutadà de Cornellà col·labora i treballa amb escoles de la ciutat des de l’any 2016, fomentant així que l’alumnat aprengui el contingut curricular previst de qualsevol assignatura en cada etapa educativa (llengües, ciències, matemàtiques..) i que, alhora, aprengui també programació i robòtica.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar