skip to Main Content
Enfortir Cornellà 2022

La comunitat de sèniors del Citilab presenta els seus projectes socials i tecnològics sobre la ciutat a l’exposició ‘Enfortir Cornellà’

El SeniorLab del Citilab, que és la comunitat que explora les capacitats d’innovació de la gent gran al laboratori ciutadà de Cornellà, participa a l’exposició ‘Enfortir Cornellà’ presentant alguns dels projectes que han realitzat.

Projectes sobre la ciutat de Cornellà elaborats a través de la recerca, el treball col·laboratiu i l’ús de recursos digitals i tecnològics

Mercats de Cornellà, cinemes de Cornellà, el passat industrial de la ciutat, Can Serra, arbres centenaris de Cornellà i Carrer Xipreret són els treballs que exposen els membres del SeniorLab.

Aquests projectes, realitzats de manera autònoma per la gent gran que conforma la comunitat del Citilab, es desenvolupen a través de la col·laboració entre persones i l’ús d’eines digitals i tecnològiques que empren per a cercar informació, recopilar-la, tractar-la i presentar-la de manera visual, resumida i atractiva en un producte audiovisual final sobre patrimoni immaterial.

Durant la presentació, les sèniors i els sèniors parlen sobre la motivació que els va impulsar a fer els projectes en un inici, les dificultats amb les quals es van trobar durant la realització dels treballs, la seva visió sobre la metodologia de treball emprada i la valoració del resultat final.

12 anys de SeniorLab

La comunitat del SeniorLab va néixer l’any 2009 al Citilab amb la voluntat de conjugar innovació, TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i gent gran. 

Ara, 12 anys després, el SeniorLab continua treballant per demostrar les capacitats d’innovació de la gent gran, trencar la bretxa digital i impulsar l’envelliment actiu a Cornellà de Llobregat.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar