skip to Main Content
Formació D'innovació Social I Digital De La Generalitat De Catalunya 2022

Citilab participa en la formació d’innovació social i digital impulsada per la Generalitat de Catalunya en el marc del programa Catlabs

Es tracta d’un curs semi-presencial, amb una metodologia d’aprenentatge horitzontal i participativa que ofereix un contingut cocreat pels laboratoris d’innovació consolidats del territori

La Secretaria de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya impulsa la primera edició de la formació d’innovació social i digital adreçada a persones dinamitzadores i tècniques d’entitats vinculades a la Xarxa Punt TIC, un curs que té l’objectiu d’acompanyar als i a les professionals d’aquests equipaments en el procés de disseny de projectes d’innovació social i digital. 

El laboratori d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat s’ha implicat en la cocreació dels continguts del curs des de l’inici -des de la prova pilot duta a terme l’any 2021– i enguany també s’encarrega d’impartir un dels mòduls troncals de la formació: l’activació d’ecosistemes d’innovació.

En què consistirà la formació?

El contingut formatiu de la qual ha estat codissenyat per tècniques i tècnics de Coboi lab (Sant Boi de Llobregat), COEbreLAB (Ribera d’Ebre), Sant Feliu Innova (Sant Feliu de Llobregat) i Citilab (Cornellà de Llobregat), que han posat en comú la seva experiència i els seus coneixements com a laboratoris d’innovació referents del territori.

La formació, que es desenvoluparà entre els mesos d’abril a juny, s’organitza en 5 mòduls formatius i 110 hores lectives en total. D’aquestes, més de 80 hores seran de treball autònom (asíncron) per part de l’alumnat, que podrà realitzar a través de la plataforma de formació virtual de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme (TecnoCampus), l’entitat que exerceix la coordinació pedagògica de la formació per garantir-ne la coherència i un fil conductor.

A diferència de la formació pilot de l’any passat, aquest curs té un format semi-presencial i no exclusivament virtual. Així, en les sessions síncrones i presencials, es vol fomentar la participació de l’alumnat. La metodologia d’aprenentatge és horitzontal, participatiu, basada en el treball col·laboratiu i per reptes. 

A qui va dirigida?

El curs s’adreça a les persones dinamitzadores i tècniques d’entitats vinculades a la Xarxa Punt TIC, per tal de satisfer la seva necessitat de formació en matèria d’innovació social digital i acompanyar-les en el procés de disseny de projectes.

Les persones interessades poden formular la seva candidatura enviant un correu electrònic a societatdigital@gencat.cat i, durant el mes de març, es durà a terme la selecció de persones candidates.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar