skip to Main Content
Projecte Holopix 2024 - Formació Professional Institut Esteve Terradas I Illa

L’alumnat de FP de l’Institut Esteve Terradas i Illa presenta el seu projecte pioner de comunicació hologràfica

El projecte, que fomenta una comunicació hologràfica a l’abast de tothom, ha estat desenvolupat amb la col·laboració de cinc centres educatius i ha comptat amb el suport del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat

El proper dijous 9 de maig a les 17 hores l’alumnat de Formació Professional de l’Institut Esteve Terradas i Illa de Cornellà presenta públicament el projecte pioner Holopix al Citilab. Durant l’acte, que està obert al públic, estudiants cornellanencs explicaran tota la feina feta i mostraran el prototip final del projecte: piràmides hologràfiques i una aplicació beta per a realitzar trucades hologràfiques.

El projecte Holopix

Tal com ja explicàvem al febrer, aquest projecte acadèmic professionalitzador destaca per dos factors clau: és un projecte intercentre que ha comptat amb la implicació de 180 estudiants de 5 instituts catalans diferents i que, a més, té l’objectiu de democratitzar l’accés a la tecnologia hologràfica.

L’Institut Esteve Terradas, l’Institut de Formació Professional Antoni Algueró, l’Institut Provençana, l’Institut Poble Nou i l’Escola de Treball de Lleida són els centres educatius que han treballat col·laborativament amb aquesta meta comuna de desenvolupar una comunicació hologràfica de baix cost.

Tal com han avançat la Paula Redondo, la Chaima El Meftah i l’Isabel Fuentes, alumnes del Grau Superior d’Assistència a la Direcció de l’Institut Esteve Terradas i Illa, i el Gerard Garcia, un dels tutors del projecte i coordinador d’innovació del centre, a l’entrevista feta a Ràdio Cornellà, “el projecte va començar amb el Citilab”, l’alumnat ha treballat des del laboratori ciutadà de Cornellà “gairebé cada dijous” i va ser al Citilab “on els i les estudiants han creat els seus propis hologrames i on es va dur a terme la primera trucada hologràfica entre dos instituts”.

Projecte Holopix 2024 - Formació Professional Institut Esteve Terradas I Illa
Projecte Holopix 2024 - Formació Professional Institut Esteve Terradas I Illa
Projecte Holopix 2024 - Formació Professional Institut Esteve Terradas I Illa
Projecte Holopix 2024 - Formació Professional Institut Esteve Terradas I Illa

A més de fer ús dels espais i equipaments, Citilab ha posat en contacte l’alumnat del centre cornellanenc amb una de les empreses que desenvolupa la seva activitat empresarial dins del laboratori ciutadà de Cornellà. Representants de LTC&Group, empresa especialitzada en marketing experiencial, va oferir una xerrada inspiradora sobre les aplicacions de la comunicació hologràfica a l’actualitat i va assegurar que l’alumnat havia encertat de ple a l’hora de decidir fer aquest projecte.

Citilab, en el marc del projecte RIEC, facilita l’intercanvi de coneixement i l’establiment de relacions entre empreses i alumnat de centres educatius de la ciutat ab la voluntat d’impulsar la generació de coneixement ciutadà, original i de qualitat, promoure l’aprenentatge professionalitzador i experiencial i fomentar el talent pre-emprenedor de la gent jove de Cornellà.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà 2024

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar