skip to Main Content

Les inscripcions per assistir a la XVI Jornada Programa s’obren el pròxim 15 d’abril

El 25 de maig se celebra una nova edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, que enguany convida tothom a passar a l’acció i posar en pràctica nous coneixements

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat acull un any més la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, una setzena edició que se celebrarà el dissabte 25 de maig.

Les inscripcions per assistir a aquesta jornada dedicada a l’intercanvi d’experiències educatives sobre programació i robòtica educatives s’obre el pròxim dilluns 15 d’abril. A partir de llavors, accedint a la pàgina de la JPRE24, totes les persones interessades podran omplir el formulari per confirmar l’assistència.

Una jornada més pràctica dedicada a descobrir els robots i els equipaments de la dotació de robòtica a les escoles catalanes

La novetat més destacada d’enguany és que la #JPRE24 convida totes les persones assistents a passar a l’acció, a ser un públic participatiu i implicat que vulgui aplicar nous sabers a través d’un gran ventall de tallers pràctics i activitats gamificades que properament es podran consultar al programa.

Robots, programació amb blocs, intel·ligència artificial generativa, pensament computacional desendollat, realitat virtual, realitat augmentada i l’ús d’entorns i eines com Scratch, Python, Google Apps Script, App Inventor, CoSpaces o Mergecube són alguns dels temes clau que es tocaran en les activitats pràctiques previstes durant la jornada.


La Jornada de Programació i Robòtica Educatives està organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Citilab des de l’any 2008 amb l’objectiu de reunir docents, professionals del sector, alumnat i qualsevol persona interessada en la matèria per seguir impulsant l’ensenyament d’aquestes disciplines a les escoles catalanes i promovent el desenvolupament del pensament computacional entre l’alumnat.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has One Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar