skip to Main Content

La XVI edició de la Jornada Programa serà el 25 de maig: presenteu les vostres ponències, tallers o activitats gamificades

El termini de presentació d’experiències estarà obert fins el 4 d’abril

Arriba la setzena edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, una jornada dedicada a l’intercanvi d’experiències educatives sobre programació i robòtica que organitza el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el Citilab des de l’any 2008 amb l’objectiu de reunir docents, professionals del sector, alumnat i qualsevol persona interessada en la matèria per seguir impulsant l’ensenyament d’aquestes disciplines a les escoles catalanes i promovent el desenvolupament del pensament computacional entre l’alumnat.

La Jornada se celebrarà presencialment el pròxim dissabte 25 de maig al laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat (Pl. Can Suris, s/n.), de 9:00 a 17:00 hores, una setzena edició que girarà entorn de les dotacions de robòtica que estan rebent els centres educatius de Catalunya.

Docents: presenteu les ponències, tallers o activitats gamificades que us agradaria oferir a la #JPRE24 omplint el formulari

Us agradaria impartir una ponència, dinamitzar un taller o proposar una activitat gamificada? Podeu fer-ho fins el 4 d’abril de 2024 tot omplint el següent formulari:

A partir del 15 d’abril s’obrirà el formulari d’inscripcions per a totes les persones que vulguin assistir com a públic a la Jornada Programa.

Empreses, doneu-vos a conèixer entre el sector educatiu!

Tenint en compte que la jornada d’enguany està dedicada a les dotacions de robòtica que reben els centres educatius donat el gran desplegament de materials facilitats pel Departament d’Educació, és una bona oportunitat perquè docents, representants d’escoles i instituts i altres professionals del sector coneguin de primera mà fabricants i empreses, així com materials, productes i serveis relacionats.

Si esteu interessats o interessades en visibilitzar i posicionar la vostra empresa participant a la Jornada Programa, podeu enviar un correu electrònic a info@e-citilab.eu i demanar més informació.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar