skip to Main Content
ED1 Robòtica I Electrònica Creativa

Endinsa’t en el món de la robòtica i l’electrònica creativa amb MicroBlocks o descobreix la cultura maker

T’interessa aprendre o ampliar coneixements sobre programació, robòtica, electrònica creativa o altres tecnologies? No perdis l’oportunitat d’adquirir nous coneixements vinculats amb les tendències tecnològiques que regnen al present i que ho seguiran fent al futur.

En aquest inici d’any Citilab obre les inscripcions per participar en dos dels seus cursos quadrimestrals. Desplegueu cada secció per consultar més detalls sobre cada formació:

Formació per aprendre a programar d’una forma gràfica i intuïtiva dispositius electrònics i robots. Es fa servir l’entorn de programació lliure MicroBlocks, un llenguatge que permet programar plaques com Citilab ED1, micro:bit, NodeMCU i algunes Arduino de manera interactiva, dinàmica i en paral·lel, igual que Scratch i altres llenguatges derivats, però amb una particularitat: MicroBlocks s’executa directament en el microcontrolador i, per tant, fa possible que la placa funcioni d’una manera totalment independent de l’ordinador.

 • Inici: dimecres 14 de febrer de 2024.
 • Horari: cada dimecres, de 17:15 a 18:45 hores.
 • Durada: quadrimestral (gener – juny 2024).
 • Públic: Públic general a partir de 12 anys. Cal tenir coneixements bàsics de programació i interès en la creació de projectes.
 • Preu: 75 euros per persona (preu total).

Formació que té l’objectiu de donar a conèixer i posar en pràctica la metodologia maker, tot construint objectes quotidians a partir de recursos tecnològics i digitals. Les persones participants treballaran la idea FTM (Fes-ho Tu Mateix!), deixant de ser només consumidors per a ser creadors actius!

 • Inici: dimarts 13 de febrer de 2024.
 • Horari: cada dimarts, de 17:15 a 18:45 hores.
 • Durada: quadrimestral (gener – juny 2024).
 • Públic: Públic general a partir de 10 anys. Cal tenir coneixements bàsics de programació i interès en la creació de projectes.
 • Preu: 75 euros per persona (preu total).

Inscripcions obertes a partir del 17 de gener de 2024 a les 9:00 hores

Per a inscriure’s a qualsevol de les formacions cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, l’any de naixement i la població de residència de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i concretant la formació o les formacions a les quals es vol participar.

Les inscripcions es faran per ordre d’arriba dels correus electrònics rebuts a partir del 17 de gener de 2024 a les 9:00 hores, no abans.

D’altra banda, també és important tenir en compte que s’ofereixen descomptes en les activitats formatives del Citilab en els següents casos:

 • 30% de descompte qualsevol amb una discapacitat reconeguda del 33% o més.
 • 20% de descompte per a menors de famílies nombroses o monoparentals.
 • 40% de descompte per a menors amb tots els tutors a l’atur.

*Els descomptes són acumulables.

*Cal acreditar qualsevol d’aquestes condicions en el moment de la inscripció.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar