skip to Main Content
Robòtica I Electrònica Creativa Amb MicroBlocks

T’interessa la robòtica i l’electrònica creativa? Aprèn a programar amb MicroBlocks al Citilab

Inscriu-te a la formació del laboratori ciutadà de Cornellà: és per a tots els públics a partir dels 12 anys! 

Vols aprendre a programar robots i dispositius electrònics de forma gràfica i intuïtiva? T’interessa descobrir el potencial d’un llenguatge de programació obert que permet aprendre “computació física” (physical computing) -és a dir, construir aparells electrònics a través de software i hardware- amb plaques microcontroladores? T’atrau la idea d’assolir coneixements a través de la metodologia de treball per projectes?

Citilab ha obert un nou procés d’inscripció per la formació de robòtica i l’electrònica creativa amb MicroBlocks, un curs que s’imparteix presencialment al laboratori ciutadà de Cornellà cada dimarts de 17:15 a 18:45 hores. La formació té una durada quadrimestral, de setembre de 2023 a gener de 2024, període en què les persones participants desenvolupen el seu pensament lògic i la seva creativitat involucrant-se en reptes de dificultat creixent i treballant de manera col·laborativa.

Tinguis l’edat que tinguis, sempre que ja hagis fet els 12 anys, no t’ho pensis: aquest curs està obert a tothom! L’únic requisit és tenir interès en la programació, l’electrònica i en la construcció de ginys, així com moltes ganes d’aprendre en general.

Pots consultar més informació sobre la formació fent clic en aquest enllaç.

Inscripció

Per a inscriure’s a qualsevol de les formacions cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognoms, l’any de naixement i la població de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i concretant la formació a la qual es vol inscriure. 

També és important tenir en compte que Citilab ofereix descomptes per les activitats formatives en els següents casos:

  • 50% de descompte per a adults a l’atur, jubilats o amb una discapacitat reconeguda de més del 33%.
  • 20% de descompte per a menors de famílies nombroses o monoparentals.
  • 50% de descompte per a menors amb tots els tutors a l’atur.

*Cal acreditar qualsevol d’aquestes condicions en el moment de la inscripció.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar