skip to Main Content

Al voltant de 140 persones, entusiastes de la programació visual per blocs d’arreu del món, han participat a la Snap! Conference 2023

Cornellà de Llobregat ha sigut la seu d’aquesta trobada internacional centrada en el llenguatge de programació Snap!

Citilab ha acollit la cinquena edició de la Snap! Conference, la jornada internacional que anualment reuneix educadores i educadors, investigadores i invstigadors, creadores i creadors, i, en definitiva, entusiastes del llenguatge de programació visual Snap! i del món de la programació i la informàtica en general.

La participació a la jornada ha sigut híbrida. Això vol dir que una setantena de persones ha vingut presencialment a Cornellà de Llobregat per gaudir de les ponències, xerrades curtes, tallers, debats, l’escape room i molts moments de networking i experimentació al llarg dels tres dies previstos. D’altra banda, unes 70 persones més han seguit la jornada a través de l’emissió en directe, sense moure’s de casa seva.

En el marc d’aquesta assistència hibrida, s’ha fomentat que la participació del públic virtual fos d’allò més activa: hi ha hagut nombroses ponències impartides en línia, un xat actiu en viu durant tota l’emissió i l’escape room requeria la participació de persones tant virtualment com presencialment, fent que fos imprescindible la comunicació entre les persones que es trobaven al Citilab tancades a la sala i les persones que es trobaven a casa seva afavorint la sortida de les companyes i companys. Aquesta cooperació entre participants tenia un únic objectiu: evitar la col·lisió de la nau Alonsza23 en menys de 30 minuts! 

Algunes de les novetats més destacades d’aquesta Snap!Con han sigut la presentació de la versió 9.0 d’Snap!, experiències en l’ús aplicacions de IA i la possibilitat de controlar robots humanoides avançats fent servir també el llenguatge de Snap!.

Les persones participants han destacat l’esperit de comunitat de la jornada i s’han mostrat satisfetes per tots els coneixements compartits, continguts i idees exposades. A les xarxes socials, la trobada s’ha seguit fent ús del hashtag #SnapCon23.


La jornada ha estat organitzada per l’equip de Snap! (SAP) amb la col·laboració de Citilab, Innova Didàctic, Programamos i la Universitat Oberta de Catalunya.

A més, ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar