skip to Main Content
Taula Rodona - #JPRE23 (XV Jornada De Programació I Robòtica Educatives)

Més 250 persones s’han reunit a Cornellà per celebrar la XV Jornada de Programació i Robòtica Educatives

Un any més, la Jornada de Programació i Robòtica Educatives ha agrupat docents, professionals diversos i ciutadania interessada en la programació i la robòtica educatives per intercanviar coneixement al Citilab

Comptant aquesta edició, ja són quinze jornades que s’han coorganitzat entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat amb un mateix objectiu des de l’any 2009: impulsar la introducció de l’ensenyament de la programació i la robòtica a les escoles per enriquir l’aprenentatge de l’alumnat català. ​​ 

Més de 250 persones s’han trobat a Cornellà de Llobregat per reflexionar sobre l’interès de les nenes i la presència de dones en les disciplines STEAM, per compartir experiències didàctiques que empren entorns de programació i robòtica educatives i per conèixer noves eines tecnològiques i entorns de programació a través de les diverses activitats previstes al llarg del dia.

La Jornada Programa d’enguany també s’ha emès en directe, de manera que al canal de YouTube del Citilab podeu recuperar una part de la programació del dia (podeu consultar el programa a la web de la jornada). Observant la línia de temps de cada vídeo, podeu accedir al contingut concret que més us interessi:

TRACK 1 – Inauguració de la jornada, taula rodona i ponències d’iniciatives didàctiques per aplicar a educació infantil i primària:

TRACK 2 – Ponències sobre iniciatives didàctiques per aplicar a educació secundària i batxillerat:

TRACK 3 – Ponències sobre propostes didàctiques diverses i més genèriques:

Vídeo-resum de la #JPRE23


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar