skip to Main Content
Universitat D'estiu De Les Dones 2022

Citilab acull la XIII edició de la Universitat d’estiu de les Dones, que enguany recupera la presencialitat i reuneix una vuitantena de participants

Una setmana de formació i reflexió sobre feminisme i ecologia, salut mental i gènere, el goig femení i l’humor amb perspectiva de gènere a Cornellà

El laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat torna a ser la seu de la Universitat d’estiu de les Dones, que en la seva tretzena edició recupera el format habitual i reuneix una vuitantena de persones que, al llarg d’aquesta primera setmana de juliol, s’impliquen en aquesta formació superior alternativa en màteria d’igualtat de gènere i feminisme.

‘Ecofeminismes per construir el futur’, ‘El llenguatge del desig: reflexions sobre el goig femení’, ‘De Lisístrata al podcast: l’humor i el gènere’ i ‘Gènere i salut mental’ són els quatre cursos que enguany ofereix la Universitat d’estiu de les Dones. 

Així doncs, des del 4 fins el 8 de juliol, les persones participants reflexionaran, analitzaran i es dotaran de coneixement sobre alguna d’ aquestes quatre temàtiques principals: el vincle entre la lluita feminista i la lluita ecologista per avançar cap a un futur igualitari, sostenible i ecològic; el canvi de les narratives sobre l’experiència sexual de les dones i les reivindicacions femenistes per la cerca i comprensió del goig femení per combatre el judici públic; la invisibilització de les dones en el món de l’entreteniment al llarg de la història i els límits i la responsabilitat de l’humor amb perspectiva de gènere; i, finalment, les diferències entre homes i dones des del punt de vista de la salut mental.

Universitat d'estiu de les Dones 2022

Aquesta iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i la Universitat de Barcelona en el marc d’Els Juliols, els cursos d’estiu que ofereix la universitat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar