skip to Main Content
XIV Jornada De Programació I Robòtica Educatives 2022

Recupera l’emissió de la catorzena edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives

La #JPRE22 ha tornat a reunir professorat i persones interessades en el món de la programació, la robòtica i l’educació al laboratori ciutadà de Cornellà

Aquest dissabte 21 de maig s’ha celebrat la catorzena edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, la trobada dedicada a compartir experiències didàctiques amb entorns de programació i robòtica educatives que organitza anualment el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i Citilab amb la col·laboració de mSchools i comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Després de viure dues edicions virtuals, aquesta catorzena jornada ha recuperat el format presencial i ha fet possible que, un any més, professores, professors i altres professionals interessants en el món de la programació, la robòtica i l’ensenyament d’arreu del territori català s’hagin reunit a Cornellà de Llobregat per difondre experiències i donar a conèixer una gran varietat d’eines i recursos útils per a infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

Tot i tornar a la presencialitat, la Jornada Programa s’ha emès en directe a través de tres tracks paral·lels, que podeu recuperar a continuació:

Track 1 (principal) 

A través d’aquest vídeo, podreu tornar a veure la inauguració de la jornada, la taula rodona i veure les 7 ponències sobre experiències enfocades a educació infantil, primària i ESO (impartides de manera presencial al Citilab).

Track 2

Al track 2 podeu recuperar les ponències sobre experiències enfocades a ESO, batxillerat i cicles formatius (impartides de manera presencial).

Track 3

Finalment, l’últim track permet tornar a veure les ponències sobre experiències enfocades a totes les etapes formatives i impartides de manera virtual.

Consultant el hashtag #JPRE22 a Twitter també podreu llegir totes les piulades relacionades amb la jornada, la xarxa social va treure fum!


Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Àrea Metropolitana de Barcelona i mSchools.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar