skip to Main Content
JPRE22

S’acosta la XIV Jornada de Programació i Robòtica Educatives: ja us podeu inscriure a aquesta catorzena trobada que torna a ser presencial

Citilab torna a ser la seu de la #JPRE22, que acollirà la taula rodona inicial, la fira de projectes i diversitat de ponències i tallers

El proper dissabte 21 de maig se celebra la catorzena edició de la Jornada Programa, l’esdeveniment dedicat a l’intercanvi d’experiències didàctiques amb entorns de programació i robòtica educatives que enguany recupera el format presencial i que tindrà lloc, un cop més, al laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat.

Aquesta catorzena edició s’encetarà amb una taula rodona inicial, que començarà just després de la benvinguda institucional i en la qual es reflexionarà sobre com es poden fer arribar experiències tecnològiques d’alt valor educatiu a tothom. D’altra banda, la trobada recuperarà la fira de projectes i d’empreses, que estaran presents al llarg de tot el matí; i oferirà una vintena de ponències i més d’una desena de tallers. Fent clic aquí podeu consultar el programa complet de la jornada.

Voleu assistir-hi? Ho podeu fer de manera presencial o virtual, només cal que empleneu el formulari d’inscripció!

Per assistir presecialment a la Jornada Programa, cal emplenar el següent formulari d’inscripció i concretar en quin o quins tallers presencials voleu participar, així es podrà preveure i certificar l’assistència de tothom.  

En cas de voler seguir la programació de manera virtual, només caldrà fer clic en els enllaços que es facilitaran a la web de la Jornada Programa més endavant.


Aquesta jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Citilab, comptant amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Àrea Metropolitana de Barcelona i mSchools.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar