skip to Main Content
Clubs Citilab

T’interessa el món maker, els projectes col·laboratius, el treball manipulatiu, l’electrònica, la impressió 3D, el tall làser i, en resum, les tendències tecnològiques? Forma part de la nova etapa dels Clubs!

Et convidem a repensar i codissenyar els Clubs del Citilab!

El proper dijous 10 de març, a partir de les 17 hores, totes les persones interessades en conèixer o participar en els Clubs del Citilab esteu convidades a una sessió de reflexió i codisseny per inaugurar una nova etapa d’aquests espais, tenint en compte els desitjos i les necessitats de les persones participants.

Què són els Clubs?

Els Clubs són els espais d’autoaprenentatge del Citilab que ofereixen tres tipus de serveis oberts a la ciutadania:

  • La configuració de comunitats de persones que estan interessades en la construcció de projectes col·laboratius relacionats amb la cultura maker, la tecnologia, l’electrònica i/o la programació i que, a més, tenen vocació de retorn social.
  • L’assessorament i l’acompanyament d’estudiants que han de desenvolupar prototips tecnològics per als seus treballs de recerca o projectes acadèmics diversos.
  • L’assessorament i l’acompanyament de persones que volen tirar endavant o que ja han iniciat la construcció de projectes amb característiques similars a les descrites anteriorment, però que necessiten suport i l’expertesa de tercers per a seguir. 

La comunitat dels Clubs es trobarà els dijous, de 17 a 18:30 hores, al Citilab. No hi ha cap compromís d’assistència i la participació de cada persona pot ser puntual, esporàdica o constant.

Com imagineu la nova etapa dels Clubs?

Els Clubs volen mantenir la seva essència, impulsar la creació de projectes tecnològics amb vocació social que, durant tot el procés de desenvolupament, permetin que les ciutadanes i els ciutadans aprenguin treballant de manera autònoma, potenciant les seves capacitats, explorant nous rols i implicant-se en tasques noves, però també col·laborant i compartint coneixement amb altres persones.

Ara bé, en aquesta nova etapa, a més d’escoltar tots els requeriments i idees que aportin les persones participants en la sessió del 10 de març, Citilab oferirà l’accés a maquinària i tècniques més avançades dins del món maker. Així, més enllà de tenir la oportunitat d’interactuar amb materials electrònics o apropar-se a la impressió 3D o la soldadura, també es podrà posar en pràctica el tall làser, el tall de vinils, el termoformat de plàstic

Codissenya els Clubs amb nosaltres: confirma la teva assistència!

Si vols assistir a aquesta sessió de reflexió i codisseny dels Clubs del proper dijous 10 de març, envia un correu electrònic a clubs@e-citilab.eu per confirmar la teva assistència. Si no pots venir, però t’interessen aquests espais d’autoaprenentatge oberts a la ciutadania, també pots enviar-nos idees i peticions basades en els teus desitjos o necessitats.

T’esperem!


Aquesta iniciativa compta amb el suport de  l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Banner logos Ajuntament de Cornellà i AMB

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar