skip to Main Content
Ús De Dades Per A La Digitalització De Les Petites Empreses - Open Data 2021

Aprèn a utilitzar les dades per la transformació digital del teu comerç local: inscriu-te a la formació del proper 3 de novembre!

Citilab impulsa un workshop sobre l’ús de dades per a la digitalització dels comerços de Cornellà de Llobregat

El proper 3 de novembre Citilab acollirà el workshop ‘L’ús de dades per a la digitalització de les petites empreses de Cornellà de Llobregat’, una capacitació dirigida a comerciants de la ciutat que vulguin conèixer les oportunitats econòmiques que ofereix l’ús de les dades obertes en l’àmbit local i que vulguin fer realitat la transformació digital dels seus comerços.

El workshop, que serà impartit per Iniciativa Barcelona Open Data, serà el proper dimecres 3 de novembre, de 15 a 17 hores, i tindrà un format híbrid. Serà en línia, és a dir, que s’impartirà a través d’una eina de videoconferència, però per a totes les persones que ho prefereixin, també s’hi podrà assistir de manera presencial.

Per què les dades són un element clau en la digitalització i la transformació digital dels comerços? Com podem millorar el nostre comerç amb elles? Quines dades obertes existeixen disponibles i gratuïtes? Aquestes són algunes de les qüestions que es respondran durant la capacitació.

Així doncs, l’objectiu de la formació és conscienciar els comerços sobre la utilitat de les dades obertes, divulgar les oportunitats econòmiques que se’n deriven i impulsar la transformació digital d’aquests, tot plegat en un punt de trobada entre persones en el qual es podrà fer networking.

Inscripció  

Vols participar al workshop sobre l’ús de dades obertes per a la digitalització del comerç local? Per a formular la inscripció, cal que emplenis el següent formulari: 

La formació és gratuïta per a les persones participants.

La data límit per a inscriure’s al workshop sobre dades obertes és el 2 de novembre de 2021.


El taller s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar