skip to Main Content
Certificació ACTIC Nivell 1 (bàsic) Al Citilab

Forma’t al Citilab per aconseguir el nivell 1 (bàsic) de l’ACTIC, l’acreditació de la Generalitat de Catalunya sobre competències digitals!

Vols tenir un domini elemental de les TIC? T’agradaria obtenir posteriorment el certificat d’ACTIC bàsic? Inscriu-t’hi!

Citilab i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat impulsen una nova formació de 70 hores dirigida a persones de la ciutat en edat laboral (a partir de 16 anys) que es trobin en situació d’atur i vulguin reintroduir-se al mercat laboral o per a persones que vulguin millorar les seves competències professionals. 

La formació serveix a totes les persones inscrites perquè tinguin els coneixements per obtenir el nivell 1 (bàsic) de l’ACTIC, l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Aquesta certificació no caduca i acredita que la persona té competències TIC davant de qualsevol empresa o administració.

El certificat bàsic reconeix que la persona acreditada reuneix les competències en ‘Cultura, participació i civisme digital’, ‘Tecnologia digital i ús de l’ordinador i el sistema operatiu’, ‘Navegació i comunicació en el món digital’, ‘Tractament de la informació escrita’, ‘Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment’ i ‘Tractament de la informació numèrica’. Per tant, aquests són els continguts en els quals se centrarà la formació.

Un cop completada la formació, les persones participants estaran degudament preparades per presentar-se, si ho desitgen, a l’examen de certificació del nivell 1 de l’ACTIC.

Dates, horari i inscripció

La formació començarà el dilluns 7 de juny i s’impartirà els dilluns, dimecres i divendres en horari de matí, de 9:30 a 13:30 hores. Les sessions seran presencials i tindran lloc al Citilab. La durada de la formació és de 70 hores i l’última sessió s’impartirà el 16 de juliol.

El curs és gratuït per a les persones participants

Per a formular la inscripció, podeu fer-ho a través de la d’aquest enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

El curs s’emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT), una iniciativa de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia en el context actual d’afectació per la crisi sanitària.

Aquesta iniciativa també compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar