skip to Main Content
Cloenda Dibatec

Cloenda de la formació Dibatec, programació per a la millora educativa

Dilluns 6 de juny es va celebrar l’acte de cloenda de la formació Dibatec, el curs adreçat al professorat de Primària i Secundària per treballar els beneficis que la programació pot aportar en el treball habitual a l’aula finançat per la Diputació de Barcelona.

L’acte de cloenda va començar a les 17h al Citilab i va reunir els participants de la formació per posar en valor els coneixements assolits durant el curs i els projectes realitzats per millorar les estratègies d’aprenentatge i treballar el  pensament lògic a les escoles.

Aquests projectes educatius realitzats durant la formació Dibatec es poden consultar en el següent enllaç. Tots els treballs van orientats a alumnes de diverses edats, des dels 3 fins els 18 anys i estan centrats en quatre àmbits concrets: pensament computacional, programació, STEM i robòtica.

Alguns dels resultats del curs Dibatec presentants en la cloenda han estat la maqueta d’un habitatge de l’Institut Llavaneres, un estudi de projectes d’Scratch per complementar els continguts de tecnologia de l’Institut Estela Ibèric, el joc TA TE TI en anglès de l’Institut Montpedrós, un prototip de casa domòtica de l’Escola Tabor, diversos jocs per treballar el càlcul mental de l’Escola el Bosc, i la construcció d’una historia encadenada amb elements reals,  d’una casa, un cotxe i una nòria de l’Escola Ferrà i Esteva.

La formació va començar al mes d’octubre de l’any 2016 i s’ha compost de dues sessions presencials que han reunit una trentena de docents de 17 centres educatius diferents. Des del mes de novembre fins al maig de 2017, la formació ha ofert suport telemàtic i ha seguit la preparació dels projectes. A més, s’han realitzat diverses sortides a Sant Feliu de Llobregat, Castellar del Vallès, Viladecans i Sabadell per recolzar als docents i a l’alumnat en les aules.

Aquesta formació dóna suport a les competències i vocacions científico-tècniques i permet l’avanç cap a un futur educatiu innovador que posa en valor la programació, la robòtica i la tecnologia.

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar