skip to Main Content

Experiència Cívica

Unitat didàctica que combina l’storytelling i la gamificació per educar en valors

L’Experiència Cívica és una unitat didàctica digital que compta amb una metodologia innovadora amb l’objectiu de formar i transmetre valors cívics sòlids a joves estudiants de Secundària, fomentant així una millor convivència i, per tant, buscant un impacte directe positiu en la societat i en l’administració.

Així doncs, Experiència Cívica és una mena de gimcana virtual que combina l’ús de la tecnologia, l’storytelling i la gamificació amb finalitats educatives i a la qual s’hi accedeix a través d’un enllaç web. Un cop dins, els estudiants treballen la problemàtica de l’incivisme implicant-se en 6 reptes.

En la memòria adjunta es poden consultar tots els detalls sobre el projecte.

Experiència Cívica - CPI 2018

Els 6 temes dels reptes que cal resoldre

Les 6 temàtiques sobre incivisme que es treballen a través dels 6 reptes són les següents:

  • Grafitis
  • Actes vandàlics
  • Descans nocturn
  • Reciclatge
  • Males olors
  • Excrements de gossos

Contacte

  • Francesc Soliva, enginyer industrial i soci fundador d’INSDIGITAL S.L.
  • Álvaro Molano, director tècnic, coordinador de desenvolupament i soci fundador d’APPSIRRADIA S.L.
  • Oriol Farré, dissenyador gràfic.

 

Per a posar-vos en contacte amb els responsables del projecte,
podeu enviar un correu electrònic a
laborlab@e-citilab.eu

Context

Termòmetre Cívic és un projecte que ha estat seleccionat en una prova pilot del procés de Compra Pública Innovadora impulsat l’any 2018 pel Citilab i dirgit exclusivament als membres que formaven part de l’ecosistema empresarial i emprenedor del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat en aquell moment. En aquest cas, les iniciatives havien de donar resposta a la problemàtica social de l’incivisme.

El prototip ha superat les diverses fases del procediment de selecció de projectes d’innovació social i tecnològica amb vocació de retorn social i, després de rebre el suport del Citilab -d’acord amb una de les línies d’acció del laboratori ciutadà, que consisteix en recolzar econòmicament el talent emprenedor del territori-, l’aplicació es troba en fase de prototipatge i cerca de finançament, de manera que l’objectiu dels creadors és poder desenvolupar-la i llançar al mercat.

Esquema Compra Pública Innovadora - LaborLab
Back To Top
Cercar