skip to Main Content

Digitalizap

L’app formativa per a la digitalització dels comerços locals

Digitalizap és un prototip d’aplicació d’aprenentatge dirigida a comerciants d’empreses locals. La plataforma ofereix vídeos interactius, recursos de realitat virtual i gamificacions mitjançant els quals els i les comerciants s’introdueixen a la digitalització amb una metodologia d’aprenentatge efectiva i innovadora: les dosis diàries de digitalització.

Aquests dosis diàries de digitalització són microcàpsules de vídeo, de ràpid i fàcil consum des dels smartphones, que ofereixen consells, recursos i idees per posar en pràctica i avançar en el procés de digitalització dels seus negocis.

Projecte Digitalizap - Compra Pública Innovadora 2021

Què ofereix Digitalizap?

  • Vídeos curts de 3 minuts amb consells pràctics per a aplicar al comerç local des del primer moment.
  • Formació en línia per aprendre a augmentar les vendes del teu negoci, interactuar a les xarxes socials, tècniques d’escaparatisme i molt més.

Tot el contingut de Digitalizap està pensat i enfocat a impulsar negocis locals, de manera que la formació està absolutament adaptada a aquest públic. Per això, l’aplicació utilitza una metodologia de formació innovadora i tots els continguts estan dissenyats per a què es puguin aplicar a la pràctica des del principi.

La cafeteria virtual és un espai de l’aplicació en la qual totes les persones usuàries poden compartir inquietuds i comentaris o debatre temes d’actualitat i relacionats amb el sector, tot intercanviant missatges amb altres empresaris o empresàries de petites empreses locals o comerciants.

Contacte

  • Júlia Micaló, especialista en digitalització i fundadora de LocalProductos

Per a posar-vos en contacte amb els responsables del projecte,
podeu enviar un correu electrònic a
laborlab@e-citilab.eu

Context

Digitalizap és un projecte que ha estat seleccionat en el procés de Compra Pública Innovadora impulsat l’any 2021 pel Citilab, una convocatòria de selecció de projectes d’innovació social i digital que havien de respondre a un repte social: millorar el procés de transformació digital de les empreses del comerç local.

El projecte ha superat les diverses fases del procediment de selecció de projectes d’innovació social i tecnològica amb vocació de retorn social i, després de rebre el suport del Citilab -d’acord amb una de les línies d’acció del laboratori ciutadà, que consisteix en recolzar econòmicament el talent emprenedor del territori-, l’aplicació es troba en fase de prototipatge i cerca de finançament, de manera que l’objectiu dels creadors és poder desenvolupar-la i llançar al mercat.

Digitalizap a la premsa

Feu clic a cada retall de premsa per accedir al contingut

Back To Top
Cercar