skip to Main Content

CoMecenes

L’app de micromecenatge per ajudar els comerços locals

CoMecenes és un prototip d’aplicació de micromecenatge que té l’objectiu d’ajudar a les botigues de venda d’alimentació i begudes així com als comerços de venda al detall que han estat afectats per la crisi de la COVID-19.

Els comerços poden publicar campanyes de micromecenantge explicant els seus casos particulars amb tota mena de detall i establir la xifra-objectiu que necessiten per tirar endavant. Per la seva banda, els i les comerciants poden oferir ofertes exclusives només disponibles per als mecenes que han contribuït en la causa amb la voluntat de seguir impulsant el comerç de proximitat.

Projecte CoMecenes - Compra Pública Innovadora 2021

Contacte

  • Ricard Alsina, desenvolupador web full-stack i CTO de Onetap
  • Miquel Martí, enginyer de telecomunicacions i CEO de Onetap
  • Pol Daurella, marketing manager freelance i CMO a Onetap.

Per a posar-vos en contacte amb els responsables del projecte,
podeu enviar un correu electrònic a
laborlab@e-citilab.eu

Context

CoMecenes és un projecte que ha estat seleccionat en el procés de Compra Pública Innovadora impulsat l’any 2021 pel Citilab, una convocatòria de selecció de projectes d’innovació social i digital que havien de respondre a un repte social: millorar el procés de transformació digital de les empreses del comerç local.

El projecte ha superat les diverses fases del procediment de selecció de projectes d’innovació social i tecnològica amb vocació de retorn social i, després de rebre el suport del Citilab -d’acord amb una de les línies d’acció del laboratori ciutadà, que consisteix en recolzar econòmicament el talent emprenedor del territori-, l’aplicació es troba en fase de prototipatge i cerca de finançament, de manera que l’objectiu dels creadors és poder desenvolupar-la i llançar al mercat.

CoMecenes a la premsa

Feu clic a cada retall de premsa per accedir al contingut

Back To Top
Cercar