skip to Main Content
Aules d'estudi 2021
Aules d'estudi 2021

Per accedir a l’Opensurf i a les aules d’estudi és imprescindible activar el Carnet Virtual de Citilaber i reservar cita prèvia.

Consulta les condicions d’accés i segueix tot el procés:

Descripció

El projecte SUES – Suport a l’estudiant facilita un aula d’estudi dins del Citilab al llarg de tota la setmana.

Aquests espais facilitats pel Citilab es poden utilitzar per estudiar individualment o també per realitzar treballs en grup i es pot comptar amb accés a Wi-Fi gratuït. Durant l’horari habitual d’obertura del Citilab també es pot utilitzar les instal·lacions per a estudiar, tot i que no es pot garantir el silenci a la sala perquè es fomenta el treball col·laboratiu, es permet parlar i poden realitzar-se altres activitats.

Per a poder accedir a l’aula d’estudi, cal presentar el carnet de Citilaber:

Objectius

L’objectiu de SUES és donar suport als estudiants al llarg del curs i sobretot durant les intenses èpoques d’examens.

Una altra acció que forma part d’aquest projecte de Suport a l’estudiant és la col·laboració del Citilab amb la Mostra de Treballs de Recerca de Cornellà. Dos professionals de la casa són membres del jurat d’aquest concurs municipal amb la finalitat d’aportar coneixements en l’àmbit científic i tecnològic per a l’avaluació dels treballs de recerca dels instituts cornellanencs.

Resultats

Les aules d’estudi es van consolidar al llarg del 2016 rebent més de 1.000 usuaris que han aprofitat les instal·lacions del Citilab per estudiar, treballar o fer projectes en grup, sumant així un total de 4.168 usos durant l’any.

Observant xifres aproximades s’ha pogut concloure que la meitat dels assistents a les aules d’estudi són residents de Cornellà del Llobregat i l’altra meitat d’usuaris són residents d’altres municipis que troben al Citilab un espai on desenvolupar les seves tasques acadèmiques.

També és important destacar que el promig de temps d’estudi de cada usuari supera les 3 hores, fet que confirma la utilitat dels estudiants que visiten aquests espais.

Participants

SUES s’adreça als estudiants de Cornellà de Llobregat i de tots els municipis propers que tinguin la necessitat de trobar un espai de tranquil·litat i concentració per poder estudiar i dedicar temps a la vida acadèmica. A més, el Citilab garanteix l’accés gratuït a Internet amb una òptima connexió per poder desenvolupar totes les tasques.

L’entrada a les aules d’estudi és oberta a tothom i no hi ha restriccions d’edat, de manera que tots els ciutadans que en vulguin fer ús són benvinguts al Citilab. Cal tenir el carnet d’ús de l’aula d’estudi.

Amb la col·laboració de

Logotip Ajuntament de Cornellà
Logotip AMB
Aules d'estudi de Cornellà

Més informació

Projectes relacionats

Making Off Del "Llença't Al 8!"

Suport a la comunitat (SUCOM)

Emprenedoria, Participació
Cultura De La Innovació

Col·laboratori

Participació
Opensurf

Opensurf

Competències digitals, Formació, Gent gran, Infants, Joves, Participació

Notícies relacionades

Activitats relacionades

SUES, aules d'estudi a Cornellà

Aula d’estudi

L’aula d'estudi és un servei obert a la ciutadania de dilluns a…

SUES, aules d'estudi a Cornellà

Opensurf

L'Opensurf és un servei obert a la ciutadania de dilluns a diumenge,…

SeniorLab

SeniorLab

El SeniorLab és una comunitat de pràctica que parteix de la idea…

Back To Top
Cercar