skip to Main Content
Making-off del videoclip 'Llença't al 8!'
Making-off del videoclip 'Llença't al 8!'

Making-off del videoclip 'Llença't al 8!'. Imatge: ©Cmf

Conferència Associació Pastinaca

Conferència Associació Pastinaca

Making-off del videoclip 'Llença't al 8!'

Making-off del videoclip 'Llença't al 8!'. Imatges: ©Cmf

Conferència Associació Pastinaca

Conferència Associació Pastinaca

Conferència Associació Pastinaca

Conferència Associació Pastinaca

Descripció

El projecte SUCOM posa a disposició dels ciutadans espais del Citilab dotats d’ordinadors, equipament tecnològic i connexió a Internet per tirar endavant activitats o projectes col·laboratius. Així doncs, SUCOM ofereix suport a aquest tipus d’accions promogudes per ciutadans, associacions i entitats, administració pública, emprenedors, micro-pimes o universitats.

El Citilab escolta i valora totes les propostes per tal de cedir els espais necessaris per a cada acció concreta i garantir que les activitats dins del marc del SUCOM estiguin aliniades amb la visió i la missió del Citilab, de manera que tinguin una clara orientació a la cooperació, l’associacionisme, el voluntariat o la innovació en temes que puguin ser d’interès general.

Els espais que es faciliten per tirar endavant totes aquestes propostes són la Sala d’actes Vicenç Badenes, la Plaça de la creació, l’Open Surf, l’Aula 0, el Vestíbul, les Aules de formació AB i C, els Platós de gravació A i B, i finalment la Zona de Càtering.

Objectius

L’objectiu de SUCOM és impulsar i donar suport a les necessitats de la comunitat, especialment a totes les persones amb talent, iniciativa i capacitat de lideratge. D’aquesta manera, es pretén contribuir a la difusió d’experiències i projectes col·laboratius oberts, així com augmentar l’activitat i la visualització de les xarxes existents. A més, es vol potenciar el coneixement aportat per la comunitat i les seves motivacions.

Resultats

SUCOM dona suport i impulsa projectes ciutadans, locals, culturals, emprenedors, associacionistes…

Una de les participacions del Citilab amb un projecte cultural i local és la gravació del videoclip <<Llença’t al 8>>, un tema musical del grup cornellanenc Muyayo Rif que va ser creat per animar la tasca dels Castellers de Cornellà. De la mà del projecte SUCOM, els castellers van comptar amb les instal·lacions i els platós del Citilab.

També cal destacar el suport que ha ofert a persones amb iniciativa i emprenedoria que han tirat endavant projectes com la Comunitat de jocs Smash, un grup de joves que fan servir el Citilab com espai de trobada i d’oci, o el projecte Singular Emotion, especialistes en la creació de continguts mitjançant tecnologia immersiva.

A més, el Citilab ha donat suport a experiències i jornades de caire col·lectiu i d’associacionisme com és el cas de l’Associació Pastinaca de Cornellà de Llobregat, que duu a terme accions que fomenten l’alimentació conscient, la compra de proximitat i la cura de la salut de la ciutadania. El Col·lectiu Punt 6, Innobaix, Xarxa de Dones Emprenedores de Cornellà, Associació de Veïns de Fontsanta o la Plataforma Marea Blanca són d’altres entitats acollides dins del projecte SUCOM.

El Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu de la UAB i l’Associació Drupal també disposen de les instal·lacions del Citilab per realitzar activitats de formació o accions comunitàries.

Participants

El projecte va adreçat a tota la comunitat, a tots els ciutadans amb talent o entitats, institucions o empreses que vulguin tirar endavant tots els seus projectes de naturalesa col·laborativa.

Amb SUCOM, el Citilab potencia l’essència de la institució, basada en la cultura de la innovació social i digital, el coneixement, el valor, la co-creació i la col·laboració de la societat.

Amb la col·laboració de

Logotip Ajuntament de Cornellà
Logotip AMB

Més informació

Vols tirar endavant un projecte col·laboratiu? Compta amb nosaltres!

Recursos

Vídeo exemple

Projectes relacionats

SUES, Aules D'estudi A Cornellà

Aules d’estudi – SUES

Educació, Formació, Joves
Cultura De La Innovació

Col·laboratori

Participació
Opensurf

Opensurf

Competències digitals, Formació, Gent gran, Infants, Joves, Participació

Noticies relacionades

Activitats relacionades

SUES, aules d'estudi a Cornellà

Aula d’estudi

L’aula d'estudi és un servei obert a la ciutadania de dilluns a…

SUES, aules d'estudi a Cornellà

Opensurf

L'Opensurf és un servei obert a la ciutadania de dilluns a diumenge,…

SUES, aules d'estudi a Cornellà

Aula d’estudi

L’aula d'estudi és un servei obert a la ciutadania de dilluns a…

Back To Top
Cercar