Opensurf
Opensurf
Opensurf
Opensurf
Opensurf
Membres Dels Clubs Fent ús De L'Opensurf
Opensurf
Opensurf

Descripció

L’Opensurf és una àmplia sala de navegació lliure que posa a disposició de la ciutadania una quinzena d’ordinadors connectats a Internet a través de Wi-Fi de manera gratuïta. Aquest gran espai polivalent i obert és una de les zones característiques del Citilab perquè convida al ciutadà a asseure’s i fer ús de qualsevol dispositiu disponible o portar el seu equipament propi, afavorint així la interacció entre els usuaris.

A l’Opensurf també s’imparteixen tallers de demostració i microtallers, i es pot comptar amb el suport dels professionals de Citilab per resoldre qualsevol tipus de dubte o de problema.

A banda de la connexió lliure, també s’hi desenvolupen altres activitats:

  • Dimarts: tallers mensuals sobre noves tendències
  • Dijous: Club Maker
  • Divendres: comunitat gamer
  • Cada dia: treball col·laboratiu, treball autònom, accés a Internet lliure, treball multimèdia i zona break per menjar i recuperar forces.

Aquesta convivència d’usos fa que l’OpenSurf sigui un lloc viu i ple d’interaccions de 8h a 20h i, per tant, durant aquest horari es recomana l’ús de taps o auriculars per a les activitats que requereixin concentració.

Per a poder accedir a l’Opensurf, cal presentar del carnet de Citilaber:

Objectius

L’objectiu de l’Opensurf és facilitar l’accés universal a Internet, al coneixement i a les noves tecnologies.

El fet d’oferir aquest gran espai de trobada i de connectivitat, pretén fomentar l’aprenentatge, la recerca i l’intercanvi de coneixement a través de l’ús del software lliure i de les eines online.

D’aquesta manera, el Citilab procura incloure i cohesionar tota la comunitat en la societat del coneixement per tal de fer possible que les TIC siguin una oportunitat d’innovació per a la ciutadania sense escletxes ni discriminacions.

Resultats

L’Opensurf ha rebut l’any 2016 la visita de més de 7.800 usuaris que han gaudit de les instal·lacions, de l’equipament i de la connexió de l’espai del Citilab.

Al llarg de tot l’any, l’Opensurf ha sumat un total de 25.000 usos que són fruit del bon ambient, l’òptima connexió i el servei d’atenció a l’usuari per part dels professionals del Citilab.

Participants

El públic objectiu del projecte són tots els ciutadans de Cornellà del Llobregat i rodalies.

L’entrada a l’Opensurf i l’accés a Internet dins d’aquest espai són oberts a tota la comunitat, a tots els interessats en compartir i aprendre coses noves relacionades amb les noves tecnologies. Només cal disposar del carnet de Citilaber.

Amb la col·laboració de

Ajuntament De Cornellà
Logotip AMB

Més informació

Projectes relacionats

Suport A La Comunitat – SUCOM

Suport a la comunitat – SUCOM

Emprenedoria, Participació
Aules D’estudi – SUES

Aules d’estudi – SUES

Educació, Formació, Joves
Col·laboratori

Col·laboratori

Participació

Notícies relacionades

Activitats relacionades

Tancament Dels Serveis Opensurf I Aules D’estudi

Tancament dels serveis Opensurf i aules d’estudi

Citilab tanca les portes al públic des del 31 de juliol fins…

Cercar