Envia’ns les teves dades per pre-inscriu-re’t a la formació. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció, ens posarem en contacte amb tu per comunicar-te si tens plaça al curs.

Recorda que per a accedir a la formació has de tenir el carnet del Citilaber, que dona accés a l’ús de les instal·lacions al Citilab durant un any (costa 3 euros i es pot fer el mateix dia que comença la formació)

Inscripció formacions Citilab
Si no en tens, escriu en aquest camp: notincorreu@citilab.eu
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l’informem que les seves dades personals seran incloses en un fitxer del qual FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) n’és el titular, amb la finalitat d’atendre i donar curs als comentaris, consultes, propostes i suggeriments que vostè vulgui fer arribar a la nostra organització. Per exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que preveu la llei, pot adreçar-se a FUNDACIÓ PEL FOMENT DE LA SOCIETAT DEL CONEIXEMENT (CITILAB) enviant un correu electrònic a l’adreça avislegal@citilab.eu, indicant a l’assumpte del correu “Ref. Protecció de Dades”.
Cercar