Ets un emprenedor o tens una empresa especialitzada en una tendència tecnològica? Allotja’t al lab de Cornellà!

Madura el teu talent en un centre amb una naturalesa innovadora i un espai polivalent

Coneixes el Citilab?

Som el laboratori ciutadà d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat, un motor i referent d’una nova Societat del Coneixement inclusiva i cohesionada. Fomentem la innovació social i tecnològica per crear valor, coneixement i noves oportunitats.

Som una particular barreja entre un centre de formació, un centre de recerca i una incubadora d’iniciatives empresarials i socials.

El Citilab com a incubadora d’iniciatives empresarials i socials

A través del projecte LaborLab, treballem per seleccionar i donar suport al talent emprenedor social i tecnològic i, d’aquesta manera, promoure projectes d’innovació en àmbits de tendència i la formació en noves professions. Així, contribuïm al desenvolupament de projectes que generin nous perfils professionals per tal de crear nous llocs de treball al voltant de la innovació.

Tenim capacitat per acollir fins a 20 empreses innovadores, tecnològiques i amb vocació de retorn social i, alhora, oferim suport a emprenedors que es troben en una fase inicial del desenvolupament del seu projecte.

Donada la naturalesa del centre, habitualment s’organitzen conferències, activitats, workshops, esdeveniments o jornades d’interès sobre innovació social i tecnològica. D’altra banda, el contacte entre les empreses fomenta l’intercanvi d’experiències i fa possible l’aflorament de col·laboracions que generin nous projectes i enriqueixen els existents.

Tan és així que al Citilab s’han consolidat iniciatives tecnològiques nascudes de bones idees que han acabat convertint-se en grans projectes. La unió d’emprenedors per a la creació d’una fundació dedicada a la docència i la investigació de la comunicació i el màrqueting  experiencial, el desenvolupament d’una aplicació mòbil amb retorn social premiada a nivell nacional i la consolidació d’una empresa de videojocs nascuda al centre que va acabar integrant-se amb una gran companyia internacional són només alguns exemples d’aquests casos d’èxit.

Antiga fàbrica tèxtil del segle XIX reconvertida en un espai innovador i polivalent

El Citilab és un espai polivalent i innovador que fomenta la trobada, la reunió, la col·laboració, la co-creació i l’impuls de noves iniciatives.

L’edifici que acull el Citilab, l’antiga fàbrica de filats Can Suris, va ser construit el 1897 com a centre d’una colònia industrial per la qual van passar diverses generacions de cornellanencs. Després d’una profunda remodelació, l’edifici ha mantingut l’essència industrial del segle XIX en la seva aparença i arquitectura però l’interior s’ha adequat als nous usos del segle XXI.

El teu espai al Citilab

El Labworking

El Labworking acull els projectes més efervescents del Citilab. Petites empreses, autònoms o emprenedors a les fases inicials de la seva activitat poden ocupar una de les taules d’aquest espai de 200 m² amb punts de connexió a Internet i subministrament elèctric.

Més que un espai de coworking, és un laboratori d’idees i networking obert que fomenta la generació de sinergies.

L’Àrea d’Empreses

El Citilab disposa d’un conjunt de boxes on s’allotgen entitats, startups, spin-offs i projectes empresarials tecnològics vinculats a les línies d’investigació del Citilab. Més enllà dels avantatges de disposar d’un equipament tecnològic dissenyat per “arribar i connectar”, les empreses formen part d’un entorn ple d’oportunitats.

Les empreses poden optar a dos espais de dimensions diferents en funció de les seves necessitats:

  • Box de la primera planta: 31
  • Box de la segona planta: 15 m²

Contacta amb nosaltres i visita el lab de Cornellà!

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Cercar