skip to Main Content
Jornada Sobre Emprendeduría Jóvenes TIC Y Turismo

Citilab acull la jornada sobre l’emprenedoria i les oportunitats dels sectors TIC i Turisme

El proper 23 de març de 10h a 12h del matí, la Fundació Acció contra la Fam celebra la jornada gratuïta sobre les oportunitats d'emprenedoria en el sector de les TIC i del Turisme del Baix Llobregat que tindrà lloc al Citilab, amb la participació del seu director gerent, Javier González.

L'acte va dirigit a persones emprenedores, personal tècnic de l'administració pública, tècnics d'emprenedoria i entitats de l'ecosistema social, entre d'altres.

Llegir més
El Projecte De Gènere I STEM Mind The Gap Celebra La Seva Assamblea General Al Citilab

El projecte de gènere i STEM Mind the Gap celebra la seva assamblea general al Citilab

El 28 i 29 de gener va tenir lloc al Citilab-Cornellà una nova Assemblea General del projecte europeu Mind The GAP, sorgit de la col·laboració de la National Expert Organization on Girls/Women and Science/Technology de la European Association for Women in Science Engineering & Technology, la Universitat de Sheffield, Inova Consultancy i Erasmus+.

Llegir més
El Citilab Participa A La Primera Conferència STEAM Barcelona Realitzada Al CosmoCaixa

El Citilab participa a la primera conferència STEAM Barcelona realitzada al CosmoCaixa

Aquest passat dissabte 18 d'Abril l'equip del Citilab va acudir a la primera conferència STEAM al CosmoCaixa de Barcelona. L'objectiu d'aquesta jornada és reunir a Barcelona alguns dels projectes més destacats i evaluats en el camp de la investigació, la metodologia i la pràctica relativa a l'aplicació d'STEM i STEAM, tant a Europa com als Estats Units.

Llegir més
Back To Top
Cercar