skip to Main Content
Citilab, Amb El Medialab Prado

Citilab, amb el Medialab Prado

La cultura digital ha donat lloc a medialabs, hacklabs, Fablabs, LivingLabs i citilabs. Aquests es configuren com un nou tipus d'organització on l'experimentació oberta i la xarxa són part de la seva naturalesa. D'entre ells, el laboratori ciutadà va específicament dirigit a obrir la innovació a qualsevol ciutadà sobre qualsevol tecnologia.
 
Ofereix un entorn on és possible trencar les sitges i intervenir en trobades entre els ciutadans, la universitat, l'empresa, l'administració i desenvolupar processos d'innovació oberta i social.
Llegir més
El Director Del Citilab, Vicenç Badenes, Mor Als 54 Anys

El director del Citilab, Vicenç Badenes, mor als 54 anys

Lamentem informar a tota la comunitat de seguidors i amics del Citilab que el nostre director, Vicenç Badenes, ens ha deixat avui de manera sobtada. És un moment molt trist per aquest centre nascut el 2007 gràcies al seu esforç i dedicació.

Vicenç Badenes, nascut el 1957 a Cornellà, era periodista de professió. Va ser regidor de Cornellà durant 15 anys pel Partit dels Socialistes de Catalunya ocupant les regidories d'Educació, Cultura, Societat del Coneixement i Relacions Ciutadanes.

Llegir més
Mertxe Medina: "L'educació Del Demà és Aprendre A Aprendre"

Mertxe Medina: “L’educació del demà és aprendre a aprendre”

Mertxe Medina és una de les dinamitzadores territorials del projecte Proyéctate, una iniciativa sorgida de la xarxa de centres Guadalinfo que té per objectiu ajudar els ciutadans a exterioritzar les seves idees i aspiracions i assessorar-los per a que es facin realitat. En aquesta entrevista parlem de Proyéctate, de les capacitats de les xarxes socials, i del poder integrador dels centres de coneixement.

 

Llegir més
El Citilab, Living Lab De Referència En El Número #62 De La Prestigiosa Revista MCD

El Citilab, Living Lab de referència en el número #62 de la prestigiosa revista MCD

La presència mediàtica del Citilab a Europa pren força. Així ho demostra l'aparició del centre de Cornellà en l'últim número de la publicació trimestral francesa musiques & cultures digitales (MCD), corresponent als mesos de març, abril i maig de 2011, i que en aquesta edició s'ha titulat Media Labs in Europe – Mapping Places and Networks.

Llegir més
(Re)Imagina't Analitza El Paper De Les Dones Als Mitjans De Comunicació

(Re)Imagina’t analitza el paper de les dones als mitjans de comunicació

Demà dia 23 d'octubre Citilab Cornellà acollirà el desè aniversari de l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, una iniciativa de participació ciutadana impulsada des de diferents ajuntaments de Catalunya. A aquest efecte, l'organització realitzarà una jornada internacional de debat ón es farà una anàlisi crítica de la representació de les dones als mitjans de comunicació.
Llegir més
Back To Top
Cercar