Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'twentyeleven_custom_excerpt_more' not found or invalid function name in /home/citilab4/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 290

Víctor Casado

Formador de robòtica educativa i aplicacions mòbils

Membre d’Edutec desde l’any 2008, on vaig començar treballant amb la plataforma de prototipatge electrònic Arduino i el llenguatge de programació Smalltalk per acabar sent un dels creadors d’un dels nostres projectes més coneguts, Scratch for Arduino (S4A). A partir d’aquí no només em vaig especialitzar en el desenvolupament d’eines educatives enfocades a la programació i a la robòtica, sino també en la seva difusió i la formació amb aquestes, sobretot en Scratch, Arduino i AppInventor.

A banda d’aixó, i gràcies a altres projectes que han anat sorgint amb el temps, he pogut adquirir coneixements en modelatge i impressió 3D, un camp que cada vegada més està lligat a la robòtica educativa. A més, també he pogut adquirir certs coneixements en l’àmbit de sistemes operatius de codi lliure (principalment Linux) i la seva aplicació en SBC (Simple Board Computer) com ara la coneguda Raspberry Pi.

Cercar