skip to Main Content

Formador de competències digitals i ACTIC

Soc Tècnic Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i Tècnic Superior d’Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa. Tinc l’acreditació d’ACTIC i les certificacions ‘CCNA Routing and Switching’ de CISCO i ‘System Administration I’ de Red Hat. M’apassiona el món de la informàtica des de petit i soc capaç de solucionar problemes relacionats amb sistemes, xarxes i equips informàtics. D’altra banda, he descobert que també m’encanta transmetre els meus coneixements i empoderar altres persones en matèria de digitalització.

Tot va començar l’any 2016, quan vaig tenir la sort de ser estudiant de pràctiques al Citilab, oferint suport com a tècnic auxiliar d’administració de sistemes informàtics. 

L’any 2021 s’inicia la meva etapa com a formador del Citilab. Soc formador d’ACTIC (l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i també lidero diversos cursos en matèria de competències digitals: l’Inicia’t (juntament amb el David Baleta), les formacions de preparació per accedir a l’ACTIC, els cursos sobre eines de teletreball o les formacions per a millorar les competències digitals de treballadores i treballadors del comerç local. Quan no estic fent una formació també m’ocupo d’ajudar a resoldre dubtes a les Citilabers i als Citilabers que venen a l’Opensurf amb la finalitat de contribuir a la tasca fundacional de promoure la inclusió digital de tothom.

Formacions relacionades

Formació Tic En L'us Dels Ordinadors

Inicia’t

Inicia't és una formació bàsica en l'ús de l'ordinador, navegació, cerca d'informació, l'ús del correu electrònic, la creació de documents i molt més!
llegir més

Projectes relacionats

Treball Talent Tecnologia TTT Logo

Treball, Talent, Tecnologia (TTT)

El projecte Treball, Talent, Tecnologia (TTT), impulsat per la Diputació de Barcelona, fomenta la reactivació econòmica i social dels municipis de Barcelona.
llegir més
Back To Top
Cercar