skip to Main Content

Coordinador de l’àrea de formació del Citilab i responsable del projecte EduLab

Vaig començar al Citilab el 2007 fent tasques de suport tècnic i de seguida em vaig vincular a l’àrea de formació com a formador a les etapes inicials i donant suport als grups que aprenien en base en projectes. Des del 2011 coordino aquesta àrea.

Paral·lelament vaig descobrir Scratch i Smalltalk de la mà de l’equip de programació del Citilab, on es començava a treballar en l’ensenyament de la programació, la robòtica i en general a la millora del món educatiu. He realitzat formacions, tallers, creació de materials i divulgacions en aquest àmbit, tant per usuaris final com per a formadors. Com a membre del grup Edutec vaig desenvolupar eines per ajudar en aquest objectiu, com ara S4A, Snap4Arduino, Snapi o Beetleblocks. Des de 2012 coordino aquest equip. Com a fites podem destacar la co-organització conferència internacional d’Scratch i les Jornades de Programació i Robòtica Educatives (JPRE) al Citilab.

Vaig estudiar Enginyeria Superior de Telecomunicacions i em vaig incorporar a una empresa editorial abans d’acabar. Vaig adquirir experiència com a programador d’aplicacions per CD i DVD, tractament d’àudio i formats de vídeo. També vaig tenir l’oportunitat de contactar amb molts usuaris, fet que m’ha servit molt a la meva etapa al Citilab. Posteriorment em vaig formar en xarxes informàtiques i vaig continuar la meva autoformació com a programador.

A la meva etapa al Citilab he treballat tant la part tècnica amb l’aprenentatge i la construcció d’eines de programació per blocs, com la part facilitador tant per usuaris com per a formadors. En l’actualitat estic involucrat en molts projectes del Citilab que tenen a veure a noves formes de treballar amb la ciutadania, la millora de l’educació i l’apropament de la tecnologia i la innovació a la ciutadania.

Back To Top
Cercar