skip to Main Content

Dolors SolanoResponsable del Seniorlab

Des del 2013 sóc responsable del SeniorLab, treballant en la gestió de dinàmiques socials sobre els treballs que produeixen els participants, la identificació de les necessitats de formació tecnològiques, cognitives i socials, així com la gestió, la planificació, l’organització operativa i la difusió dels projectes sènior. També he estat responsable del projecte Satchel (2013-2015), projecte europeu adreçat a gent gran sobre co-housing, disseny d’espais públics i tecnologia, on el Seniorlab-Cornellà de Llobregat va participar amb altres agents de Helsinki i Manchester.

Vaig començar al Citilab com a seniorlaber, treballant des de la fase d’hipòtesi a la de consolidació del projecte Seniorlab. Les meves funcions des del 2008 al 2012 van ser els de dinamitzadora i coordinadora del projecte tant en la vessant tecnològica i com de continguts.

Entre les activitats en què he participat com a formadora i coordinadora destaco el taller en col·laboració amb l’associació A Bao A Qu dins l’Any Cerdà, i la dinamització dels debats setmanals. He estat responsable dels projectes de Memòria, Immigració, Reciclatge, Imatge i So. També he coordinat els tallers per a persones en situació d’atur, així com els impartits per a la Fundació La Caixa i la Diputació de Barcelona, i els del projecte “Coneixement del Turisme”. A més em vaig encarregar de l’aprenentatge tecnològic d’una persona amb discapacitat visual.

Tota la meva trajectòria professional ha estat vinculada al sector administratiu. Em vaig titular com a Secretaria de Direcció i Contable, i més tard vaig formar part d’un grup experimental que posava en marxa l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, amb la intenció de preparar des d’aquesta seu a nous Secretaris/ies Jurídics, aconseguint després d’un any la titulació corresponent. A Oracle vaig obtenir el títol de programació, i he estudiat a la Universitat de la Gent Gran.

Formacions relacionades

Formació Tic en l'us dels ordinadors

Inicia’t: grups d’adaptació

Projectes relacionats

Creativitat Empresarial A SeniorLab Idees Innovadores I Societat Del Coneixement
Activitats Amb Gent Gran
Back To Top
Cercar