Dedalo Studio

Dedalo Studio

Sector Activitat: VFX, Disseny 2D/3D, Realitat Virtual Nombre Empleats: 3 Data fundació: març de 2010 Espai que ocupa al Citilab: Àrea d’empreses I. Primera Planta, Box 7 (P1B7) Element diferencial d'innovació: Utilització de la infografia per a l’educació, divulgació, comunicació i gamificació. Desenvolupament d’aplicatius…

Llegir més
LTC & Group Marketing Experiencial

LTC & Group Marketing experiencial

Desenvolupament de solucions d’impacte dirigint el missatge als sentits i propiciant la interacció, amb l’objectiu de transformar la comunicació als diferents àmbits d’acció de l’empresa i adaptant-la a un nou escenari innovador i ajustat a la realitat actual.
Llegir més
Fundació Obicex

Fundació Obicex

Desenvolupament urbà tecnològic i sostenible, que té com a eixos fundamentals la gestió de coneixement i l’apoderament dels ciutadans. Generació de coneixement estratègic en la ciutadania.
Llegir més
Tetravol, S.L.

Tetravol, S.L.

Empresa especialitzada en la creació d’imatge per ordinador i continguts multimèdia. Mitjançant els nostres serveis es poden mostrar idees i projectes d’una manera inimaginable fins fa poc; mostrar edificis i passejar per ells abans de començar a construir-los.
Llegir més
Cercar