Insdigital, S.L.

Insdigital, S.L.

Adab1ts vol contribuir al desenvolupament de l’economia social i solidària conjugant tecnologia i comunicació. Facilitem a les organitzacions la incorporació de la innovació tecnològica per ajudar-les a superar l'escletxa digital i a desenvolupar els seus projectes transformadors.
Llegir més
Ubiquat Technologies

Ubiquat Technologies

Sector Activitat: software Data fundació: 2008 Espai que ocupa al Citilab: Àrea d’empreses I. Primera Planta, Box 8 (P1B8) Element diferencial d'innovació: Plataforma de col·laboració per pimes, UbiTask, i desenvolupament de projectes a mida per Centres Autoritzadors i Passarel·les de Pagament. Dins de la part de…

Llegir més
Sensitive Data

Sensitive Data

Software d’anàlisi automatitzat i visualització a mida per ajudar a la presa de decisions, realitzant la detecció automàtica d’anomalies, desviacions i/o altres situacions que permetin l’optimització de processos i control en temps real.
Llegir més
Tetravol, S.L.

Tetravol, S.L.

Empresa especialitzada en la creació d’imatge per ordinador i continguts multimèdia. Mitjançant els nostres serveis es poden mostrar idees i projectes d’una manera inimaginable fins fa poc; mostrar edificis i passejar per ells abans de començar a construir-los.
Llegir més
Aqaia Consulting, S.L.

Aqaia consulting, S.L.

Desenvolupament de software multidispositiu (Windows, web, App’s mòbils, …), desenvolupament sobre eines i plataformes de codi obert (DNN, Log4Net, Mono). Disposem d’un producte al nùvol, una plataforma de venda d’entrades per internet (ticketing) orientada al món associatiu (Fila12).
Llegir més
Cercar