skip to Main Content
Activitats Amb Gent Gran

Satchel

Satchel va ser un projecte europeu d'intercanvi d'experiències de formació innovadora i de promoció de la ciutadania activa per a gent gran.
Programa Pelars TICS I Educació

Pelars

Pelars és un projecte de recerca que reflexiona sobre com el professorat, l'alumnat i les tecnologies poden recolzar-se mútuament en l'aprenentatge pràctic de determinades assignatures.

iCity

iCity és un projecte europeu de foment de la cocreació de serveis d’interès públic per part de tercers en els espais de les smartcities o ciutats intel·ligents.
Robòtica Educativa

Edutec

El projecte Edutec és una iniciativa de caire essencialment docent i té l'objectiu d'apropar el món de la programació a tothom.
SUES, Aules D'estudi A Cornellà

Aules d’estudi – SUES

El projecte SUES facilita un aula d’estudi dins del Citilab cada dia entre setmana i també dissabtes i diumenges. En aquests espais es pot estudiar individualment o fer treballs en grup.
Societat De L'aprenentatge

Clubs

Els Clubs són espais de creativitat especialitzats on es fomenta l'auto-aprenentatge, la col·laboració, l'intercanvi de coneixement i el treball per projectes.
Opensurf

Opensurf

L'Opensurf és una àmplia sala de navegació lliure que posa a disposició de la ciutadania 50 ordinadors connectats a Internet a través de Wi-Fi de manera gratuïta.
Back To Top
Cercar