skip to Main Content
Aula Mentor

Inscriu-te als cursos certificats CISCO sobre informàtica i ciberseguretat de l’Aula Mentor de Cornellà

El període de matriculació als cursos CISCO està obert fins el 9 de setembre de 2024

Vols tornar de les vacances d’estiu al setembre i formar-te participant en cursos d’especialització i capacitació tècnica sobre informàtica o ciberseguretat? T’interessa ampliar els teus coneixements i el teu currículum professional participant en una formació certificada curta i en línia sobre àmbits professionals de tendència?

L’Aula Mentor ha obert un període de matriculació a 4 cursos virtuals dirigits a persones majors d’edat que vulguin adquirir noves competències, certificar la seva experiència professional o explorar nous sectors i professions de tendència.

Totes les persones interessades poden inscriure-s’hi fins el 9 de setembre de 2024, però les places són limitades. 

Més informació sobre els cursos

Desplega cada secció per conèixer els detalls sobre cada certificació:

Aquesta certificació consta de 3 mòduls:

  • Mòdul 1: L’objectiu del curs és presentar els conceptes i tecnologies bàsiques de xarxa, desenvolupant les competències necessàries per planificar i implementar petites xarxes.
  • Mòdul 2: En aquest curs es treballaran els conceptes bàsics de commutació i enrutament d’una xarxa, ajudant a planificar i implementar petites xarxes, i incorporant una gran varietat d’aplicacions.
  • Mòdul 3: L’objectiu d’aquesta formació és conèixer les xarxes corporatives, la seguretat i l’automatització, obtenint habilitats per configurar i solucionar problemes de xarxes empresarials i identificar amenaces de ciberseguretat.

Cada mòdul té una durada de 5 mesos i l’inici de la formació és el 2 de setembre. El preu de cada mòdul és de 120 euros i s’accepta el pagament fraccionat en dos (48 euros + 72 euros).

Per inscriure’t a qualsevol dels mòduls cal escriure un correu electrònic a cornelladellobregat@aulamentor.es

Aquest curs capacita les persones participants perquè puguin conèixer les vulnerabilitats que es produeixen en termes de ciberseguretat i els sistemes operatius que s’utilitzen, detectar els tipus d’atacs i els mètodes que utilitzen els ciberatacants, protegir les dades personals i corporatives així com les infraestructures.

 

És recomanable que l’alumnat tingui coneixements bàsics dels sistemes operatius Linux i Windows i coneixements de xarxes equivalents als mòduls 1 i 2 de CCNA.

La formació comença el 2 de setembre, té una durada de 5 mesos i el preu és de 120 euros. S’accepta el pagament fraccionat en dos (48 euros + 72 euros).

Per inscriure’t a aquest curs cal escriure un correu electrònic a cornelladellobregat@aulamentor.es

El programa Aula Mentor

L’Aula Mentor és un programa de formació en línia promogut pel Ministeri d’Educació i Formació Professional a través del Centre per la Innovació i Desenvolupament de l’Educació a Distància (CIDEAD) i emmarcat en el ‘Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència’, amb l’objectiu de millorar les competències personals i professionals de les persones que optin per aquesta modalitat d’ensenyament.

Els cursos del Programa Aula Mentor, que estan referenciats al Catàleg Nacional de les Qualificacions Professionals, estan dirigits a persones majors de 18 anys, que independentment de la seva titulació o nivell d’estudis, vulguin certificar la seva experiència en sectors professionals molt diversos.

L’espai Aula Mentor reservat a Cornellà de Llobregat

L’Aula Mentor també és, a més d’una formació en línia, un espai físic que, a partir d’ara, està disponible al Citilab. Això vol dir que el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat disposa d’un espai que està a reservat, en un horari establert concret, per a totes les persones matriculades al programa Aula Mentor. 

L’horari de l’Aula Mentor del Citilab és:

  • dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 18 hores
  • dimecres, de 12 a 14 hores i de 16 a 18 hores

En aquesta Aula Mentor cornellanenca, que es troba a la zona del coworking de la planta baixa del Citilab i està degudament senyalitzada, la ciutadania disposarà de taules, cadires i ordinadors amb connexió a internet per a connectar-se a la plataforma i seguir els seus cursos.

En l’horari establert, l’administrador d’Aula Mentor al Citilab atendrà les persones assistents que necessitin suport tècnic durant el procés de matriculació, a l’hora de navegar per la plataforma i en el moment d’avaluació en les proves finals. 

Totes les persones interessades poden enviar els seus dubtes escrivint un correu electrònic a cornelladellobregat@aulamentor.es


El Programa Aula Mentor està impulsat pel Ministeri d’Educació i Formació Professional a través del Centre per la Innovació i Desenvolupament de l’Educació a Distància (CIDEAD) en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aula Mentor - Logo Ministerio de Educación y Formación Profesional
Aula Mentor - Financiado por la Unión Europea (NextGenerationEU)
Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar