skip to Main Content
Jornada CR4 2024

L’alumnat d’ESO s’introdueix al món de la recerca i la divulgació de coneixement al Citilab

L’Institut Neus Català i l’Institut Miquel Martí i Pol participen en la quarta edició de la Jornada CR4

Citilab ha organitzat una nova edició de la Jornada CR4, una fira de recerca intercentre on l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Neus Català i l’Institut Miquel Martí i Pol exposa els seus projectes d’investigació al laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat, en un entorn inspirador i professionalitzador.

L’objectiu de la CR4 és que els joves cornellanencs i les joves cornellanenques s’introdueixin al món de la recerca i de la divulgació de coneixement des d’una etapa educativa “primerenca”, tenint en compte que històricament l’alumnat accedeix a aquest coneixement i s’implica en experiències educatives similars després d’haver cursat l’Educació Secundària Obligatòria (ESO).

D’aquesta manera, els i les estudiants han investigat un tema que han escollit en funció dels seus interessos, han sintetitzat el contingut de la seva recerca i han buscat la manera de representar-ho visualment creant pòsters científics que han presentat durant la Jornada CR4. 

Durant la trobada, una quarentena de joves han intercanviat rols durant dos torns: han practicat l’oratòria presentant les seves investigacions davant de companyes i companys d’un altre centre i, alhora, han fet un exercici d’escolta activa i d’aprenentatge com a públic.

Podeu recuperar els millors moments de la jornada consultant aquest fil de publicacions fetes a X (abans, Twitter) i en el següent vídeo:


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà 2024

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar