skip to Main Content
Jornada Programa 2024 - JPRE24

Prop de 300 persones participen a la XVI Jornada Programa a Cornellà de Llobregat

Aquesta setzena edició ha sigut la que ha ofert més activitats pràctiques que mai i que ha comptat amb més participació d’empreses

El passat dissabte 25 de maig el laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat va acollir un any més la Jornada de Programació i Robòtica Educatives, coorganitzada amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Una setzena edició que ha comptat amb l’assistència presencial de prop de 300 persones i que ha ofert novetats destacables respecte els anys anteriors: molta més pràctica que teoria i més exhibició de productes comercials per a l’ensenyament de la programació i la robòtica a les aules.

41 és el nombre total i rècord dels tallers que s’han impartit en aquesta jornada, 13 les empreses que han exposat els seus productes per seguir fomentant l’ensenyament de la programació i la robòtica a les escoles i 11 les ponències en les quals s’han presentat iniciatives educatives interessants, que, a més, es van emetre en directe durant el dissabte.

Podeu reveure les ponències que es van emtre en directe des del canal de YouTube del Citilab

Per a totes les persones que no van poder assistir a la Jornada Programa, podeu recuperar el vídeo en directe fent clic en aquest enllaç.

Avançant la línia de temps del vídeo fins a 01:52:28, trobareu la presentació del prototip de la taula de llum interactiva del Citilab.

#JPRE24 a les xarxes socials

Si també us interessa veure tot el que es va compartir a xarxes socials durant la jornada, busqueu el hashtag #JPRE24, especialment a X (antigament Twitter), que és on la comunitat docent, i empresarial ha estat més activa. Citilab ha publicat un fil amb els moments i les imatges més destacades del dia.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Logos - Ajuntament de Cornellà i AMB (2024)

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar