skip to Main Content
Formació D'alfabetització Digital

Citilab forma la ciutadania per garantir la inclusió digital

A través del treball conjunt amb el Departament de Polítiques d’Ocupació de l’Ajuntament de Cornellà es fomenta el trencament de la bretxa digital i la inserció laboral a la ciutat

Citilab ofereix cursos d’alfabetització digital durant tot l’any per a diversitat de públics i nivells d’aprenentatge amb l’objectiu de garantir la inclusió digital de tota la ciutadania per tal de no deixar ningú enrere.

Això vol dir que s’ofereixen cursos tant per a persones que s’introdueixen al món digital des de zero (iniciant-se en l’ús de l’ordinador i de dispositius mòbils per primera vegada) fins a persones que ja parteixen d’un coneixement i volen millorar les seves competències i també el seu currículum.

Formacions per a la inclusió digital

L’‘Inicia’t i el ‘Cuida’t, comunica’t i comparteix’ són dues formacions regulars del Citilab. La primera està pensada per a totes les persones que volen introduir-se al món digital sense tenir coneixements previs; i la segona va un pas més enllà i es dirigeix a persones que ja estan familiaritzades amb l’entorn digital i que volen aprendre un contingut una mica més avançat. 

A més, el laboratori ciutadà de Cornellà ofereix un servei de consultes obert a tothom, de manera que qualsevol persona pot acostar-se presencialment (de dilluns a dijous, de 16:00 a 18:00 hores) o connectar-se de virtualment (els divendres, de 16:00 a 18:00 hores) i resoldre dubtes sobre l’entorn digital.

Totes les persones que vulguin obtenir més informació, així com consultar les pròximes convocatòries i inscripcions, poden fer-ho a través de la web del Citilab, trucant per telèfon (93 551 06 60) o dirigint-se a la recepció de 8 a 20 hores.

Formacions per impulsar l’ocupació a Cornellà

Citilab treballa conjuntament amb el Departament de Polítiques d’Ocupació de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat coordinant tallers d’alfabetització digital que es dirigeixen a persones que es troben en situació d’atur i que pretenen millorar les seves competències digitals amb l’objectiu de trobar feina. Sota aquesta premisa, s’ofereixen cursos de dificultat diversa: des d’un nivell inicial, fins als tres nivells de l’ACTIC (la Certificació Acreditativa de la Competència Digital de la Generalitat de Catalunya). D’altra banda, també s’imparteixen formacions de temàtiques específiques, com ara: el núvol, ciberseguretat, comptabilitat i relacions laborals i nòmines. 

D’aquesta manera, es treballa conjuntament per fer possible que cornellanencs i cornellanenques s’incorporin al món laboral adquirint nous coneixements i enriquint el seu currículum.

Hi ha tallers previstos fins al desembre de 2024. Les persones interessades han de estar empadronades a Cornellà i les formacions estan dirigides prioritàriament a les persones en situació d’atur i en recerca activa de feina. 

Les persones interessades poden consultar les formacions ofertes a la en aquest enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, on podran realitzar sol·licitud d’inscripció telemàtica. També poden resoldre dubtes escrivint al correu electrònic ocupacio@aj-cornella.cat o trucant al telèfon 93 474 33 99.


Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Banner logo Ajuntament de Cornellà 2024

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar