skip to Main Content
Fira APROPA 2023

Citilab acull la setena edició de la Fira APROPA: orientació per a joves de Cornellà

Un matí d’assessorament acadèmic i professional per a estudiants de la ciutat

Aquest dimecres 24 d’abril l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat organitza una nova edició de la VII Fira APROPA, la fira d’Accions Pel Reciclatge i l’Orientació Professional i Acadèmica que se celebra anualment al Citilab amb l’objectiu d’oferir suport i assessorament a joves de Cornellà perquè comencin a traçar el seu futur acadèmic i professional coneixent l’oferta formativa de la ciutat.

Una taula rodona per conèixer l’experiència d’altres estudiants, tallers pràctics per experimentar oficis i carpes informatives

La novetat més destacable d’aquesta setena edició de la Fira APROPA és que el públic assistent podrà escoltar l’experiència viscuda per quatre joves que han cursat diversos graus de Formació Professional a Cornellà. Aquesta conferència experiencial protagonitzada per altres estudiants tindrà lloc a la sala d’actes Vicenç Badenes del Citilab i obrirà la jornada a primera hora (9:30 hores) i es repetirà al segon torn (11:00 hores).

A més, durant aquest matí de trobada, l’alumnat podrà participar a tallers per introduir-se a móns i sectors molt diversos: tecnologia i impressió 3D, realitat virtual, dansa urbana, perruqueria i estètica, energia solar a través de l’Scalextric, automoció i mobilitat elèctrica, cures auxiliars d’infermeria, restauració (begudes saludables), laboratori, fusteria, dermofarmàcia, fabricació digital, electricitat i instal·lacions, i jardineria..

A l’exterior del Citilab s’hi situaran les carpes informatives i punts d’orientació a través de les quals noies i nois podran obtenir informació sobre els diversos centres formatius i entitats de la ciutat.

Totes les persones interessades poden consultar el programa de la jornada a continuació:

Banner logo Ajuntament de Cornellà 2024

This Post Has 0 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top
Cercar